En tur ut på landet

Det var inte igår jag skrev senast. Och inte i förrgår heller direkt. Nä, fy fy fy på mig. Trots att jag har haft all tid i världen så har jag inte känt alls för å blogga.
Men nu ska det bli ändring på det, jag får allt ta mig i kragen!

Måndag-onsdag åkte jag lite spontant ut till Mians land. Det var väldigt trevligt på alla sätt och vis!
Vi åkte båt, gud så mysigt det är! Åka runt i skärgården i solsken och varma sommarvindar och bara sitta och tänka och titta ut över allt det vackra. Det skulle jag gärna göra lite oftare!
Lite strandtennis och solning blev det också.
Men jäkla bromsar alltså! Klarar inte av dom! Vilka äckliga och taskiga typer som bara bits och vägrar försvinna! Jag blev så frustrerad att jag låg gömd under handduken en lång stund innan jag vågade mig fram.
Lärde mig också två nya kortspel av en skadeglad Mian som skrattade lyckligt när hon vann över mig gång på gång. Ingen nybörjartur hade jag heller. Usch! Jag hatar att förlora!
Tack och lov blev vi till slut "tvungna" avbryta för lunch. Inte mig emot. Magen var förresten konstant glad under vistelsen, Mians mamma kan verkligen laga mat!


Tack Mian för tre najsa dagar!

Bloggtorkan e över, tjohoo!


Appropå läbbiga människor...

Jag har en gammal klasskompis på msn. Men jag pratar verkligen aldrig med honom. Känner honom inte och har inte träffat honom efter att jag bytte klass efter tvåan. Redan då tyckte jag att han va lite märklig.
För nån vecka sen (efter grillfesten i Kungsängen) så satte jag mig vid datan en stund när jag kom hem. Klockan var väl halv tre kanske. Det var inte många inne på msn men han, gamla klasskompisen från ettan-tvåan var det.
Han började skriva.
Typ "vad gör du nuförtiden?", "vad har du gjort ikväll?" och såna frågor.
Och sen hispade han ur sig:

Fan, kommer ihåg i tvåan i skolan... Du va hetast.
Låter ju helt sjukt... Kommer ihåg att Jan fråga vem man helst ville ha sex me och vi visste fan knappt vad det var då och alla sa Anna..hahaha...

HJÄLP!

Oh no...

Världen är full av knasiga, konstiga, äckliga och desperata människor.

Vi var på en uteservering vid Medis igår.

Jag stod och väntade på Phia och Lisa en bit från kön till baren. Då kom en kille fram. Typ ett huvud kortare än mig var han och inte i yngsta laget direkt.

Öppningsreplik:
- Det är svårt att ragga här.
- Eh, jo, det kan det vara.
- Hur går det för dig, har du raggat på nån än?

Lisa, Phia, vänta på mig!

Jag gick nåra meter fram till dom. En annan typ 30-årig man började prata.

- Ja, jag såg honom förut när han försökte ragga på nåra tjejer.
- Okej. Lyckades han?
- Nä, höhö. Knappast.
- Hehe, okej. Ja, men han kanske hittar nån lite senare ikväll.
- Hoppas inte det.
- Vadårå? Det finns väl nån för alla tror jag.
- Ja, okej. Men då får det vara någon i hans klass.
- Jo men visst.
- Brukar du gå hit ofta?
- Nä, första gången.
- Vart brukar du gå när du går ut då?
- Lite olika. Har inget favoritställe direkt.
- Brukar du va på Golden Hits?
- Nä, där har jag aldrig varit. (Tänker: Men om 6 år när jag kommer in där kan jag ju gå dit.)
- Nähä, nä kön kan ju vara jättelång där. Verkligen.
- Jo, det har du rätt i.

Lisa och Phia fick sina drinkar. Efter en bra stund.

Vi gick ut. Till slut hittade vi några sittplatser. En äcklig, gammal, medelålders man satt och stirrade som fan. Det var svårt att inte lägga märke till det. När Lisa och Phia gick till baren kom han fram.

- Hej.
- Hej.
- Kurre heter jag.
- Anna.
- Okej. Jag är finsk.
- Ok.
- Jag har sett att du har suttit och tittat på mig.
- Eh, jaha... Jo, man ser vad man vill se.
- Så du menar att det inte var så? Ja, då får du säga nej i sånt fall så går jag.
- Okej. Nej.
- Okej. Hejdå.

Lite senare på nästa ställe. Pratade med en kille:
- Fan, tänkte dra på en sista minuten till cypern nästa vecka.
- Aha, det låter ju roligt. Vilka ska åka?
- Jag och några polare. Å supa och knulla.
- Eh, jaså du.
- Ja, ska ni med?

Men kvällens läskigaste:

När jag hade gått av t-banan på vägen hem så körde en moppe kanske tio meter bakom mig. Hela vägen, jättelångsamt. Ganska läbbigt men tänkte att det kanske bara var en slump. För säkerhetsskull sprang jag sista 20 meterna.
Mamma och pappa hade lagt ut nycklarna men stressad som jag var hittade jag inte dem! Utanför vår tomt hörde jag hur moppen stannade och stängdes av. Jag blev livrädd och satte mig ner och gömde mig bakom buskarna. En liten stund var det tyst men sen startade moppen och åkte iväg. Jag drog en lättnadens suck. Å sen hittade jag nycklarna. Tack och lov.
Sicken kväll!
Men roligt hade jag ändå, helt klart!

Flashbacks

Igår visade SVT till min stora glädje en riktig höjdarfilm, A walk to remember. Det är inte bara det att det är en väldigt bra film. Den framkallade också en massa minnen från när jag såg den för första gången...

Det var i februari i ettan på gymnasiet. Det var första gången jag var hemma hos Phia. Förutom Phia och jag så var även tvillingarna, Alex, Nattis och Phias kompis Linda där.

Det är kul att se tillbaka på de här kvällarna för så längesen. Tänka sig, vi kände knappt varann då. På den tiden hade jag tandställning, Nattis hade en skojig frisyr och tvillingarna fortfarande var ovilda. Med andra ord inte igår direkt...


I allafall, först spelade vi Bingolotto och sen hade vi även hyrt två filmer. Den ena hette "A walk to remember" och verkade rätt trist tyckte jag. Men ack så fel jag hade. Det var en underbar film! Men sorglig var den så det räckte och blev över och jag är säker på att flera av oss grät i slutet... (Helt klart Nattis iallafall.)
Mandy Moore och Shane West spelar huvudrollerna och vi tyckte allihopa att Shane West var värsta hetingen! (Jag hade honom som skrivbordsunderlägg ett tag sen efter det kommer jag ihåg.)

Musiken i filmen var också underbar! Flera låtar av Switchfoot spelades och det var då jag upptäckte hur sjukt bra den musikgruppen var. Sedan dess har jag älskat dom och de har gjort hur många grymt bra låtar som helst.
Deras "Dare you to move" är fortfarande en av mina absoluta favoriter.


R.I.P

Firren dooooog!

Snyft snyft...

När jag kom dit igår kväll för att mata och se så att han levde låg han redan och flöt upp och ner. Stackarn.
Så det blev begravning och nerspolning i toan. Kom inte på så mycket klokt att säga men sjöng "Havet e djupt" för honom i brist på fantasi.

Nu ska jag åka dit och kolla så att åtminstone Rooney lever idag också. Stackars honom som är ensam kvar. Hoppas inte han dör också för då vet jag inte vad jag gör!

Fiskvakt

Denna vecka är en kompis, Jea, bortrest så därför fick jag den stora äran att mata hennes två fiskar och vattna hennes blommor.
Jag har aldrig haft fiskar och vet inte hur mycket mat de ska ha och så men det borde ju inte vara några problem tänkte jag. Igår var jag där och matade dom och de verkade nöjda och glada.
Idag när jag kom dit igen låg den ena firren nästan orörlig och viftade bara ibland på fenorna. När jag la i mat verkade den inte alls intresserad utan låg fortfarande kvar på samma ställe. Fisken låg så i trekvart utan att simma. Sen, tack och lov, simmade den iväg lite och jag tror att jag såg att den åt pyttelite mat. Men verkade fortfarande helseg.
Lyckat, det har gått två dar och ena firren är redan sjuk! Hjälp!
Hoppas verkligen att den piggnar till snart!!!

Positivt är iallafall att Jea har en jäkla massa dvd-filmer som jag inte har sett. Hoppas nästan på dåligt väder i veckan...
Då kan jag ju vara där mycket och kolla till firrarna också.
Hoppas bara att blommorna inte är lika problematiska!


Fotbollsnörd-humor

På Canal+ visas varje vecka "Veckans match" från Allsvenskan.
Igår visades Helsingborg-Häcken som såklart skulle ses av vår familj eftersom Henke nu spelar i Helsingborg. Biljetterna var slutsålda tack vare honom och kvällens tänkta Henke-fest.
Henke spelade på topp och fick inte så mycket boll så det var väl en coach-miss tycker jag. Istället vann Häcken med 3-1. Men iallafall.
Arne Hegerfors satt som kommentator och jag måste säga att han börjar bli lite väl mossig nu efter alla dessa år. Det fanns en Häcken-spelare på plan som hette Mambo Mumba. Jag och päronen höll med Arne om att det var ett skojigt namn. Men Arne tyckte uppenbarligen att det var så skojigt att han skulle säga det VARJE gång han fick bollen.  "Mambo Mumba tar emot..." "Där var Mambo Mumba nära att vinna tillbaka bollen..." "Maaambo Muuumba nickar in bollen" osv. Every time. Han sa det så många gånger att vi började undra vad fasen han höll på med. Till slut kunde vi i soffan inte tänka på annat än när han skulle säga hans namn nästa gång.

Vi blev också lite irriterade på varför han skulle säga hela namnet. Räckte det inte med att säga Mumba ibland? Men sen kom vi på att hela namnet Mambo Mumba kanske var hans efternamn. Och då började vi undra vad han kan ha hetat i förnamn...
Kanske Bongo Bongo Mambo Mumba, eller varför inte Mimbo Mambo Mumba, eller nåt annat skoj.
Därför blev det ännu roligare när hela hans namn kom upp i bild och det visade sig att han hette Robert Mambo Mumba. Hahahaha... Ännu roligare ju med ett så vanligt förnamn och ett så knasigt efternamn...

När Arne fortsatte att upprepa hans namn gång på gång bestämde jag mig i andra halvlek  för att ta me fasen räkna hur många gånger Arne sa Mambo Mumba. Jag kom upp i 19 gånger. Ändå avtog det lite i slutet...

Arne♥  Mambo Mumba?


En kväll i spåret...

Man vet att man har dålig kondis när:

  • Det känns pest redan efter första uppförsbacken.
  • Grusunderlaget gör en jätteirriterad.
  • Det känns som nyansen på ansiktet snarare börjar luta åt det vita hållet än det röda...
  • Man går från att ha som mål att springa på kortare tid än sist till att ta sig runt utan att gå.
  • Man inte märker förrän i slutet av en låt att det är just den låten man lyssnar på på mp3n.
  • Den ständiga tanken är: Kan det vara över snart, snälla nån!
  • Illamåendet nästan är påväg att komma trots att man knappt lunkar fram.
  • De här symptomen uppkommer trots att det bara är femman i Grimsta som ska klaras av.


Det är så jäkla irriterande att kondisen e så kass!
Jag har aldrig behövt kämpa så här mycket för så lite. Att springa har alltid varit min starka sida.

Jaja, jag klarade mitt mål iallafall. Jag gick inte. Alltid nåt. Eller i de brantaste nerförsbackarna dårå. Men det måste jag ju. Inte så jättekul att bli omsprungen av en kille som nästan flyger fram i nedförsbacken. Det brukade vara jag. Bara kunna släppa på allt och nästan kuta nerför. Men icke då. Kämpa kämpa kämpa är det som gäller nu.
Saker och ting förändras.
Men det ska nog ordna upp sig så småningom.


O.R.Ä.T.T.V.I.S.T

Nu är det slut på uppehållet.
Idag började Allsvenskan igen. AIK mötte Malmö på bortaplan.
Matchen visades inte på Canal+ denna gång utan på tv4.
Med flin-Ola i studion och stam-Jesper Blomqvist som expertkommentator. Inte en siffra rätt. Som om detta inte var nog skulle kassa "Jag tror att jag är så snygg"-Patrik Ekwall ha intervju mitt i matchen. Två gånger. De var helt onödiga och jag tror nog de flesta håller med om att de hade kunnat skippas.
"Vi är nog alla överens om att Malmö har varit det bättre laget." sa Blomqvist.
Eh, nej. Det tror jag inte alla var överens om. Däremot hade de tur. En jäkla massa tur. AIK hade jättemånga chanser som de tyvärr, helt otroligt, inte fick in. De kunde lika gärna ha vunnit matchen.

Men men... Man kan inte vinna varje match.
Får hoppas på tre poäng den 23:e istället, mot Halmstad på Råsunda.
Då ska Mjällby avtackas också.
Förhoppningsvis är jag på plats.


Igår var det party

Kvällen började med lagmys, dvs grillning och lite förkrök för min del. Därefter vidare till Nivå. Tyvärr blev det inga pommes där. Både jag och Mian var alldeles för mätta för det!
Vi hade tänkt gå till Loge eftersom vi alla hade kul där förra gången vi var där men till vår förvåning hade stället lagts ner. Jahapp. Istället fick det bli första bästa stället vi såg, Sturecompagniet. Det var första gången jag var där och det var väl helt okej. Väldigt fin lokal, men lite för litet dansgolv och inte jättebra musik kanske. Men kvällen var skoj skoj ändå.

Men. Aldrig. Aldrig. Aldrig igen, ska jag sätta på mig det hemska tubtops-linnet när jag ska ut. Åkte ju ner hela tiden. Gick inte att dansa för fem öre.
Å varken säkerhetsnålar eller hårnålar hjälpte heller.
Nä, fy fabian.


Och dessutom...

så hände detta på vägen hem från grillpartyt i fredags:

Bussen gick bara till Vällingby och när vi kom dit så såg jag att t-banan mot Hässelby strand inte gick förrän 26 minuter senare. Det är väldigt lång och seg väntetid så istället för att stå där och titta på klockan så bestämde jag mig för att gå hem från Vällingby.
Jag fick sällskap en liten bit av Jea som har flyttat till en lägenhet i Vällingby. Trots att klockan var ungefär två (och Hässelby inte är den säkraste förorten att vandra i mitt i natten) så kan jag inte påstå att jag var rädd direkt.
Ändå sprang och gick jag om vartannat. Det är nämligen rätt långt hem från Vällingby till mig och det går ju lite fortare om man springer lite.
När jag var ungefär tio minuter hemifrån och sprang på vägen hoppade det plötsligt ut en man ur en buske. Jag fick tvärstanna för att inte springa rakt in i honom.
- Hej, vet du vad klockan är? frågade han mig.
- Eh.. mm. Den är tio över två.

Nu hade hjärtat börjat dunka på rätt rejält. Tur att jag var lite halvfull annars hade jag nog blivit ganska så rädd.

- Värst vad du har bråttom då.
- Eh.. Aa... jag skulle vart hemma klockan två. svarade jag osannt.

Sen sprang, eller snarare kutade jag, vidare. Lite rädd att han skulle springa efter eller nåt. Men det gjorde han tack och lov inte och jag kom oskadd hem.

Såna här spännande händelser kan man få uppleva om man bor i ett ofarligt, mysigt och trevligt Hässelby Gård...

HJÄLP!

Förra fredagen var jag på grillfest ute i Kungsängen. Det var jättemysigt och så men jag och två kompisar drog ändå hem vid halv ett. På pendeln började två killar i 25-30 års-åldern snacka med oss. De var fulla och glada och påväg in till stan för att partaja. Vi var trötta, sega och ville hem och lägga oss. De pratade på om dittan och dattan och vi svarade: "mm.. visst, ja." på deras frågor. När vi skulle gå av frågade den ena av killarna mig om mitt nummer. "Vi kan väl hitta på nåt nån dag. Ere dig man ska ringa om det e party? höhö".Jag brukar nästan aldrig ge ut fel nummer men jag kände att detta var ett sånt läge där det behövdes. Jag hade ingen jättefantasi så jag bytte bara ut den sista siffran. Det borde ju absolut räcka tänkte jag. Sen tänkte jag inte mer på det.

Igår kväll ringde mobilen. Det var ett nummer jag inte kände igen:

- Hej, de e Anna.
- Hej det är Viktor från tåget i fredags.

PANIK!

- Eh, okej...
- Visst åkte du väl pendeln i fredags?
- Eh.. mm.. (fortfarande halvt chockad)
- Hur e läget då?
- Jo, det e bra.
- Aha, ok. Vad har du för dig? Vad händer ikväll?
- E ute på Ekerö.
- Fan va mysigt. Dit har jag och några polare tänkt åka med båten. Aha, vad gör du för nåt då? Jobbar du? Har du semester?
- Jag är ledig just nu. Själv?

Hur skulle jag ta mig ur detta? Det stod helt still i huvudet. Jag kan ju bara inte låtsas att det börjar brusa eller nåt, det skulle bara låta jättefejk.
Så mitt i hans berättande så tänkte jag att skit samma, jag orkar inte prata med snubben. Så jag la på. Klick. Mitt i samtalet. Så kan man göra om man vill.

Han ringde inte igen. Skönt.

Men frågan är ändå: Hur fan hade han fått mitt nummer? Jag gav ju ut fel!!! Det är jag helt säker på.

Alt 1: Han råkade höra fel när jag sa fel nummer och avn en slump skrev han in mitt rätta nummer istället. Låter jävligt långsökt.

Alt 2: Han antog att sista siffran var fel och kollade upp alla sista siffror. Ganska korkat för om han fattade att jag gav fel nummer borde han förstått att jag inte ville träffa honom igen.

Helskumt i vilket fall...


Biff, javisst!

Träningen går framåt på gymmet. Jag har nu tagit mig in i avdelningen jag knappt satt min fot i innan. Styrke-rummet med nästan enbart biffar. De som knappast värmer upp innan träningen, utan bara vandrar in i sina badtofflor. Som tar i så ansiktena blir alldeles röda och spända när de lyfter de tyngsta vikterna. Som tränar biceps så mycket att de inte orkar träna nåt mer sen. Eller så kanske det inte riktigt är men jag har iallafall sett en med biff-armar och ölmage. Sexigt? Nej.
Dit ska nu jag varje träningspass. De måste tro att jag hamnat fel, men icke då. Stark som man är var det nu dags att byta benpress-maskin till en tyngre, jobbigare maskin-aktig sak.
Kommer troligtvis få värsta mafioso-benen innan jag är färdig rehabad...

 


Skavsår

Idag gick jag upp med tuppen för en gångs skull. Eller inte riktigt, men kvart över nio är ju rätt tidigt när man är ledig känns det som. Och det finns säkert några tuppar nånstans som inte vaknar förrän dess...

Iallafall. Anledningen till att jag gick upp så "tidigt" var att jag skulle åka till stan med Lisa och köpa present till en kompis som fyllt år.
Men Lisa missade sitt tåg. Därför hade jag en halvtimme att spendera på egen hand.
Det blev inte så mycket shoppande under den halvtimmen. Hade nämligen fått jordens skavsår på båda hälarna. Skojävlar! Jag har ju haft dom förut flera gånger utan att få ont... knäppt!
Så istället för att shoppa så satte jag mig på en bänk och tittade på människor. Rätt skoj faktiskt.
Vilka gräsliga kläder en del folk har!
Tröjor som slutar över naveln så fläsket hänger ut, för korta byxor, gamla urtvättade t-shirtar med tryck som "I'm still a virgin, but unfortunately this is a very old t-shirt" och gud vet alla gräsliga plagg jag såg...
Skavsåren ville såklart inte ge med sig sen trots min halvtimmes vila så när jag till slut klivit av t-banan på vägen hem tog jag av mig dojorna och gick barfota. Skönt som fan!
Presentköpandet gick väl sådär men det ska nog ordna upp sig tror jag...

Nästan lite skönt att det är över.

Fotbolls-VM alltså. Helt sjukt vad mycket matcher jag har sett den senaste månaden. En hel del har varit riktigt skittråkiga och en del har varit hur underhållande och spännande som helst.
Att jag skulle heja (bara lite) på Italien i en final kunde jag knappast tänka mig innan VM började. Men de har faktiskt spelat en rätt kul fotboll och inte kastat sig lika mycket som vanligt. (Eller så är det så illa att de andra länderna har kommit ikapp på filmnings-fronten. Ve och fasa!)
Fotbolls-pausen blir iförsig inte så himla lång. Snart börjar Allsvenskan igen.
Undra hur kräsen man har blivit, hur kul blir det att titta på en allsvensk match nu precis efter VM? Det visar sig den 15:e för då är det antagligen Canal+ som gäller. Det ser jag fram emot.
HEJA GNAGET!

Och...

...Easy silence. ♥

Inte. Spela. Sönder.

Min mp3 lever sitt eget liv

I Grekland fick den helt plötsligt ett ryck, några konstiga sträck flippade förbi på displayen och sen dog den. Inte spelaren, den funkade som vanligt, men displayen. Den visade ingenting och det blev lite svårt att hitta bland låtarna. Men fick köra på känsla och det gick väl hyfsat ändå.
Sen efter någon dag så började den helt plötsligt fungera igen. Tack tack, tänkte jag. Allt var som vanligt.
Tills jag kom hem till Sverige och skulle lägga in lite nya låtar. Helt plötsligt fanns det en massa nya mappar inlagda. Då hade mp3n tydligen plötsligt tyckt till om min musiksmak och lagt in lite egna låtar från datan. För några hade jag helt klart inte fört över. Som t ex Hot chocolate - You sexy thing. En låt jag inte ens visste att jag hade. Men men. Nu har jag lyckats ta bort mapparna och t o m fått in lite ny musik utan problem.

Har nämligen äntligen fått tag på lite Dixie Chicks-låtar. Vi lyssnade på deras nya skiva i Santorini tack vare Phia och hennes Ipod. Sedan jag kom hem har jag haft abstinens. Jag måste höra meeeer. Låtarna var så jäkla bra.
Så nu när jag äntligen har dom lyssnar jag för fullt mest hela tiden. Å de blir bara bättre och bättre. Hoppas mp3n håller med.

Favoriten: Everybody knows

Skulle kunna...

...skriva hur mycket mer som helst om Santorini-resan men så blir det inte. Vill ju skriva lite om vad som händer nu också.

Nu är det nästan en vecka sen vi kom hem och det här är vad jag har sysselsatt mig med sen dess:

Spelat brännboll med laget (fastän jag egentligen inte får med knät)
Ätit massa grillat med laget efter brännbollen, med tjejerna hemma hos Mian och med några av lagkompisarna ute i Kungsängen.
Varit i stan en sväng  med Carro utan ha kommit hem med några påsar, men med en glad, mätt mage.
Tränat på gymmet där jag bl a fick springa intervaller. Kul med lite nytt.
Solat och badat med Mian och Carro å med syrran.
Partajat fast jag egentligen inte orkat.
Kollat VM med kompisar från laget och nästan svettats ihjäl p g a värmen.


Är det sommar så är det...

Wroom

En av dagarna hyrde vi tre moppar för att åka till öns stora stad, Fira.
För att hyra moppe behövde man ha körkort så därför körde Jag, Carro och Nattis varsin. Mian satt bakom Carro och Phia satt bakom mig.

Moppe-uthyraren frågade flera gånger:
- Är det säkert att ni har kört scooter förut???
- Jaja, massor av gånger, svarade vi. Vilket stämde för Carro men inte för mig och Nattis som aldrig hade kört moppe överhuvudtaget. Men nån gång ska ju vara den första...

Nattis och jag var en aning nervösa och i början gick det väl inte sådär jättebra. Jag tror nog Phia ångrade sitt val att sitta bakom mig ett tag eftersom vi höll på att köra in i en buske nästan direkt. Även jag var då ganska så rädd.
Nattis såg rätt säker ut även om hennes blinkers var konstant blinkande åt något håll.

Men vafasen, man kom in i det och när jag slutade vara nervös så var det skitkul!
Mopparna var jättesköna att köra även om de inte var helt otrasiga.
Vi körde på som fasen på raksträckorna på vägen hem. Min hastighetsmätare kom upp i hela 40 km/h. Det stämde nog inte riktigt. Tror snarare att vi kan ha kört i 70-80km/h.
Inte heller bensinmätaren verkade vara hel. Den visade full tank hela dagen.
Sen mitt under körningen så började det droppa nån skum grön vätska från nån behållare fram på moppen. Vi frågade vad det var på en mack i närheten och fick svaret:
- It's just water.
Eh, jaha. Grönt vatten. OK.

Hur som helst så var hela dagen jättehärlig på alla sätt och vis och det var nästan lite trist att lämna tillbaka mopparna sen på kvällen. Vi ville köra meeer!


Wroom


Skabbparet

Första kvällen när vi stod och dansade kom plötsligt en 40-årig kvinna fram och började shaka loss med oss. Eh, jaha, tänkte vi. En bit bort stod en äldre man och verkade spana in henne. Full och glad som jag var tänkte jag göra dom båda en tjänst så jag parade ihop båda två på dansgolvet. Skabbparet stod och dansade resten av kvällen och jag kände mig mycket stolt och nöjd.
Paret stod och dansade flera kvällar sen och ville även att jag skulle vara med. Det var kul en liten stund men sen räckte det absolut för min del. Även om de snarare verkade ha en annan syn på saken.
Men trekant, nej tack!
Sista kvällen hade kvinnan åkt hem och skabbgubben kom fram till mig och sa:
- Det var egentligen dig jag ville ha.
- Eh, asså hur gammal ÄR du egentligen??
- Jag är 24.

Yeah right! Lägg snarare på typ 40 år!  Så jäkla skabbigt!

Skabbparet

En underbar vecka var det sannerligen!

Den började lite knackigt dock.
Vi kom fram till hotellet vid ett på natten. Inte ett ljud hördes på gatorna. Inget party. Inget liv. Inga människor. Hjälp, vart hade vi kommit?
Vi blev avsläppta vid hotellet. Bussen körde iväg. Det var mörkt överallt och receptionen var stängd. Jahapp liksom.
Vi fick vänta, knacka och ropa i tjugo minuter innan nåt hände.
Då kändes det inte speciellt kul kan jag meddela.

Men som tur var blev resten av resan SJUKT HÄRLIG!!!!!!

Tack tjejer för en alldeles, alldeles underbar vecka!

Madrass-uppblåsning
Pool-badutsiktPartyGod matSmirre