Trött i huvudet

Nu får det räcka, orkar inte mer. Är alldeles för trött för att plugga.

Har haft en jätteskön helg hos mamma och pappa, kollat fotbollen (sjukt nervöst!), skidskytten (också nervöst!) och lite annan sport. Ätit kakor, cheescake och bullar hos moster (då vi firade min gravida kusins pojkvän som fyllde år) och hunnit med lite pluggande också.

Imorrn ska jag gå en långpromenad (verkar som det ska bli bra väder, jag hoppas verkligen det), gå och köpa nån god dricka, en frukt och lite naturgodis, kolla lite sex and the city kanske, hämta ut pappas födelsedagspresent, äta lunch/middag med några uni-kompisar och sen ere dags för min första salstenta klockan 18.

Det går som det går helt enkelt. Hoppas på lite tur med frågorna!

Godnatt!

Ensam hemma

Stuart är i Prag... tror jag. Efter mycket om och men. Snöstorm eller nåt på Skavsta och om jag förstått det rätt så fick han flyga från Norrköping istället. Alltid är det nåt när det gäller Ryan Air.

Jag kan inte förstå att det var sol och vår igår, jag gick en promenad mellan Frescati och Kräftriket för att hämta mina anteckningar (som jag lyckats glömma men till slut tack och lov fick tillbaka) och visst kändes livet mycket lättare då!? Tentaångesten var borta och livet lekte.
Vafan hände???
Nu ere mörkt, grått och trist igen.

Har varit ute och ätit ikväll. Var på en italiensk restaurang på söder med tre kompisar från universitetet. Nu är jag alldeles för mätt. Va dumt av mig att äta den där jäkla efterrätten, var ju perfekt mätt efter pastan. Istället mådde jag nästan illa efteråt.
Aja, kvällen var himla mysig iaf.
Nu ska jag gå och lägga mig så jag kan gå upp hyfsat imorrn och plugga lite innan det blir släktträff och fotbollskväll.



Tentaplugg

Fan, det märks att det var längesen jag pluggade på riktigt. Usch och fy, känns lite segt måste jag säga.
Är "ledig" hela veckan och måste fan se till att plugga ordentligt!
Har suttit hemma idag och va duktig och gick upp vid halv åtta. Förmiddagarna går rätt bra måste jag säga. Men sen blire tråkigt och det finns så mycket annat som "måste göras". Och så sjukgymnasten på eftermiddan också. När jag väl e hemma från det så är det inte lätt att ta tag i allt igen.

Nä, imorrn blir det nog Studentpalatset tror jag. Va där förra veckan och det var helt okej! Kände mig tvingad att lära mig massor när alla runt omkring såg så effektiva ut!

Vi får se.

Annars lär den här veckan gå fort den med, ska på öppningskväll på Stuarts chefs pojkväns hårsalong vid Stureplan imorrn kväll. Ska också till sjukgymnasten en gång till, har tvättid på torsdag, ska ut och äta med Uni-kompisarna på fredag (man kan ju faktiskt inte plugga hur många timmar som helst), ska på släktträff på lördag och sen spelar ju Portugal-Sverige på lördag kväll! Så den får jag se hos mamma och pappa.

Fattig student

Fick hem min lönespec för februari idag. Ingen höjdare, 1500 spänn är allt jag får den 25:e. Hugaliga.
Hade lite jobbångest i helgen också eftersom jag hade flera möjligheter att jobba förra veckan. Men jag var för lat och kände att eftersom det blir plugg nu till helgen och har varit så jäkla mycket på sistone så kändes det skönare att ta det lugnt. Nu såhär i efterhand önskar jag väl att jag hade jobbat igår dårå eftersom jag inte gjorde ett skit (förutom några timmars pluggande).
Men gjort är gjort och visst var det skönt med en jobbfri vecka!
Annars var det en trevlig helg med middag både i fredags och lördags.

Idag var jag med i City-tidningen! Lite kul, en ganska stor bild dessutom! Kanske inte jordens pingla dock men varför klaga?
Satt i skolan och pluggade i torsdags när det kom fram några och frågade mig lite frågor om antagning till universitetet. Glömde bort det redan samma dag men kom sedan på det idag när jag fick sms av folk som sett mig...

Annars har jag och Stu blivit medlemmar i Cdons hyrfilm. Där får man hyra så många filmer man vill för 99kr/månad. Bra för oss som aldrig kollar på tv! Så nu väntar jag på att paketet med de tre första filmerna ska dimpa ner i lådan... Imorrn kanske.

I natt drömde jag att jag var döende. Hade två år kvar men kunde också dö i princip när som helst sa doktorn. Lite halvläbbigt.

Jag har inga positiva drömmar direkt. =s

Nä, nu ska jag laga mat.


Löst

Förväntade mig en lång kö till tele2s kundtjänst för att sen komma fram till någon som skulle säga att de behövde skicka en ny kod till mig, som möjligtvis inte skulle vara framme förrän nästa vecka. Men allt gick jättesmidigt! Och nu har jag min gamla vanliga pinkod igen! Wohoo!

Idiot

Sen jag bytte till Tele2 i typ augusti så har jag inte lärt mig min pinkod. Jag fick med den på en liten lapp i ett kuvert (som jag sedan har lagt på alla möjliga olika dumma ställen) men that's it.
Jag har lyckats stänga av mobilen (när jag åkt flygplan) och den har dött några gånger och då har jag varit körd, fått panik ett tag tills jag sen hittat lappen och tryckt in pinkoden. Då har jag blivit så lättad och glad varje gång att jag inte har orkat brytt mig om att skriva ner koden någon annanstans. Problemet är ju liksom löst.

Men nu har jag gjort det igen. Mobilen dog och jag hittar inte den där jäkla lappen!! Har verkligen inte den blekaste aning om vart den är och kan inte alls komma ihåg koden.

Så nu måste jag ringa tele2 imorrn bitti. Kommer säkert inte få en ny pinkod på en gång heller!! FAN VAD KLUMPIGT!
Har vänt upp och ner på hela lägenheten och har letat på alla möjliga tänkbara ställen men lappen är borta. Säkert kastad för längesen.

Buuuäääh.

Jag har fått springa!!!

Sitter i soffan och kikar i H&Ms nya heminredningskatalog (massa fint!) medans Stuart städar. Jag vet, lite dåligt samvete har jag men å andra sidan så ska jag tvätta imorrn och det e ju inte heller så jäkla skoj.

Igår på gymmet fick jag springa!!! 5 minuter på löpbandet! Kändes längre än så vill jag lova. Var väl inte hundra i knät men helt okej ändå! Har köpt nya löpardojor som ska va bra för mina fötter! Hoppas fan att dom e det också för de kostade 1400 spänn! (Eller 760 efter rabatt och presentkort, men ändå!)

Veckorna bara rusar iväg!! Tyckte det gick skitfort när jag jobbade så va helt säker på att det skulle gå långsammare å plugga men det här är ju helt sjukt!
Förra helgen var det jobb för hela slanten och det var väl inte det roligast jag gjort kanske men ändå bra med lite klirr i kassan.

Var år och dar sen jag hade en lugn helg och den här helgen är det grejer inplanerade som vanligt. Hade fredagen ledig och både jag och Stu hade pratat om hur skönt det vore att bara ha en hemmakväll och ta det lugnt!
Nästa dag hade Stuart bjudit över paret vi träffade i Berlin på tre-rätters middag och på lördag ska jag iväg och träffa innebandykompisarna på Lidingö. Sen hoppas jag kunna plugga lite också. Så så ere med det. 

Såg att Mian hoppat Bungy Jump och är jävligt imponerad!!! Såg galet häftigt ut!
En dag vill jag också till Nz...

Nä, nu ska jag sluta dagdrömma å plocka ur diskmaskinen , göra en kassaflödesanalys och sen gå och lägga mig. Tjoho.

Gaaah

I natt drömde jag en riktig mardröm.

För det första så bodde mamma, pappa och Sara hemma hos oss i Grimsta (av nån anledning) och vi vaknade klockan fyra på natten av att det ringde på dörren. Jag förstod på nåt konstigt vis att det var vår alkisgranne som ringde på men innan jag hann stoppa mamma hade hon öppnat dörren och släppt in grannen.
Hon var packad och ledsen och grät och sluddrade nåt om hur mycket räkningar de hade att betala, 25000kr eller nåt sånt.
Hur som helst så ville hon inte gå och vi fick ingen sömn alls...
Nästa dag var det dags för min redovisningstenta klockan tolv på dan men jag försov mig och upptäckte att jag skulle komma försent!! Jag var helt förtvivlad!
Men sen på nå vänster hann jag i tid iaf och där var Mian som också skulle skriva tentan. (????) Hon började rabbla massa formler till en annan tjej och jag fattade ingenting. Det visade sig att jag hade missat massor.
Sen vaknade jag och det tog en stund innan  jag faktiskt förstod att det bara var en dröm.. Puuh.

Fan. Två veckor kvar och jag är uppenbarligen redan nervös!

"Ledig"

Sitter i soffan och äter omelett med champinjoner och toast till frukost.
Strax ska jag sätta igång med räkenskapsanalyser och kassaflöden igen.
Ska försöka plugga så mycket som möjligt fram till ett för då har jag tvättstugan.
Sen ska jag fika med Carro och därefter blire tacomiddag och Man U-Inter hos mamma och pappa.
God mat och fotboll, ingen dålig onsdagskväll!!!

(Vi åt iförsig nachos i måndags men det ville jag inte säga till mamsen och pappsen, de lät så exhalterade...hehe)

Skabbigt!

Fick veta nåt riktigt äckligt av en tjej på jobbet för några dar sen.

På jobbet har vi frukt som levereras tre dar i veckan av nån fruktbudskille.
Han brukar klaga ibland att han inte har nånstans att parkera för att komma in med frukten eftersom det står taxibilar parkerade utanför.

Nu har den här snubben tydligen en blogg och nån på jobbet hade lyckats hitta den.
Där hade han skrivit att han ollat frukten hos oss!!!

Hur vidrigt är inte det??

Och jag som alltid glömmer att skölja frukten. Bläää.

Han fick iaf sparken. Tack och lov!

Lite trött.

Fick mitt betyg för hemtentan igår, och jag fick B!!!!
Jag är hur glad som helst! Var så himla nervös när jag stod i kön för att kolla, uppgiften var så konstig också så jag var väldigt orolig att jag inte ens skulle ha fått godkänt!
Var sen tvungen å kolla min rad ungefär fem gånger innan jag faktiskt vågade tro på att jag hade fått B!!!
Firade med att shoppa lite i stan. Sen åkte jag hem, städade lite och åkte tillbaka in till stan för att möta fransmannen.
Sen kom också paret vi träffade förra veckan på middag och vi var som vanligt sena med maten.
Till slut blev det klart iaf och vi åt väl vid nio-tiden. Det var en riktigt lyckad middag.
Kvällen slutade tillslut på Snaps med bra musik och massa dricka!
Har inga planer idag på dan, men får se vad som händer ikväll. Känner inte för att gå ut (eller ens dricka) eftersom jag jobbar imorrn och måste gå upp klockan sju men vi får se!


Min mysiga hemmakväll

Tog en liten paus i städningen för att plugga men hittade mitt Sats magazine i väskan som jag fick på Ekonomernas dagar idag (tack Phia för tipset om världens godaste gratisfika!) och tänkte läsa lite i det först!
Självklart var det första jag såg tre stora uppslag med bilder av min favoritsjukgymnast som sa åt mig att börja träna innebandy efter fem månaders rehab. Som var anledningen till att jag hade av mitt korsband igen men som han bara kallade "otur". Jag är verkligen jätteglad över att se hur han har blivit huvudansvarig för all Sats rehab-träning.
Själv sitter jag här efter tre år med den här jävla skadan, ett knä som jag inte kan sträcka helt och som klickar varje steg jag tar (tydligen nå brosk enligt nuvarande sjukgymnasten).

Jag är jätteglad att han har lyckats, verkligen.

Lugnet före stormen

Stuart spelar poker ikväll så jag är ensam hemma. Riktigt skönt faktiskt!
Har ätit fiskpinnar med stuvad spenat och ris, får passa på eftersom Stu inte är nåt fiskpinne-fan.
Har också kollat in ett Sex and the city-avsnitt, lika bra som alltid!

Blir en liten stunds slappande till men sen måste jag upp och hoppa. Ska städa och plugga. Jippie.
Imorrn kommer fransmannen och Stu har dessutom bjudit paret som vi har hos förra veckan på middag imorrn kväll så det blir fullt ös som vanligt!
Jag får åka in till Cityterminalen och möta fransosen så det blir ju spännande med tanke på att jag knappt känner människan! Närå, de blir säkert jättebra!
Nu ska jag försöka övertala mig att inte se ett avsnitt till. Får se hur det går.


Ingen rast, ingen ro nu heller!

Har lite svårt att få ihop mitt liv tycker jag. Skulle helst bara vilja ta det lite lugnt men får nog vänta ett litet tag.
Helgen var skoj! Kändes som om den började redan i torsdags då jag var på tapas- och singstarkväll hos en Uni-kompis i Nacka. Massa prat och först tapas och sedan fajitas så ni kan ju tänka er att jag var glad och nöjd! Blev lite sangria också vilket inte var helt fel! Vi sjöng Abba-singstar och kollade på Sex and the city, en riktig tjejkväll.
I fredags blev det lite plugg, dena jäkla väskexpert-övning vi har på redovisningen tar upp jävligt många timmar av mitt liv just nu!
Sen var vi på middag och drinkar i fredags kväll med Stus jobbkompisar. En av de skulle ta mammaledigt så det var anledningen. Har inte träffat så många av dem förut så det var kul! Var först hos Stus chefs pojkväns hårsalong vid stureplan och drack lite champagne och sedan till en sjukt stor lägenhet på Karlaplan där vi åt smörgåstårta och drack mer champagne och vin. Mums!
I lördags hade vi fler planer. Först var vi på fika hos Phia och drack te och åt söta små hallongrottor. Sen åkte vi till Alvik och kollade på fotboll och åt middag där.
Ganska oväntat egentligen. Killen hade vi bara träffat en gång, när vi var ute på Snaps förra månaden med Mian och Dave. Då var också Stuarts kompis (som vi inte känner jättebra heller direkt) och hans kompis med som vi alltså inte hade träffat förut. Han bjöd iaf hem oss nu på middag hos honom och hans tjej (som vi inte hade träffat alls) och det var faktiskt jättetrevligt!!!! Borde göra sånt oftare!

I söndags hade jag sett fram emot att dricka te och fika med Carro och Phia men det blev jobb 7-15 istället. Var riktigt trött eftersom jag inte fått mer än 4,5 timmars sömn från kvällen innan men det var inte mycket att göra så jag överlevde ändå utan problem! Skönt med lite pengar också!

Nu har en ny vecka dragit igång och jag har fullt upp med att försöka hänga med i skolan, mitt i virrvarret så har vi precis börjat med marknadsföring också! Så det blir nog en hel del plugg i veckan.
Försöker träffa alla jag inte sett på länge så idag ska jag äta lunch med en kompis i skolan och imorrn blire en annan lunch med en kompis från jobbet. På torsdag sen är det ekonomernas dagar och då hoppas jag stöta på Phia igen!
Sen ere helg igen och då kommer Emmanuel, en fransman vi träffade i Tully, hit och ska bo hos oss över helgen. Känner honom inte särskilt bra men det blir nog skoj! Ännu mer party och drickande kan jag tänka mig. Ska även jobba på söndag så lär va lagom trött.
Så schemat är hyfsat fullt fortfarande, ingen rast, ingen ro! Å så måste jag som vanligt klämma in rehaben i det här. Sen ska jag få in en träff med Carro också, det var alldeles för längesen!!!
Nu ska jag skynda mig till Uni.