Forklaringen till allt

Pratade med aussin forut om hur vi traffades. Han sa nat i stil med, "It was good that u picked me up".
Eh, va? Hmm... det var ju han som kom och gav sitt nummer till mig, det var inte jag som raggade upp honom.
"But you gave me the eye." sa han.
Sa fragade han om jag kom ihag forsta gangen han kommit och kopt en hamburgare. Da stod jag tydligen dar inne och spanade in honom sa han. Men jag kom inte ens ihag att jag sett honom da...
Han sa ocksa att nar jag och Mian spelade poker hemma hos honom med tva av hans kompisar sa spanade jag in hans kompis.
"You gave Jeremy the eye too." Men det vet jag med all sakerhet att jag inte gjorde.

Jag har tankt lite pa det dar och fan, det kan nog stamma lite assa... Det kan alltsa vara sa att jag, utan att marka det, gar och spanar in snubbar hit och dit. Och om man blir inspanad sa kan det ju handa att man borjar gilla nan liksom for att man vet att nan gillar en sjalv.
Sa jag tror fan att det e sa. Jag gar helt enkelt omkring och spanar in snubbar till hoger och vanster. Lustigt.
Men det borjar lugna ner sig lite nu... :)


JAG AR EN GUD!

Da har man gatt och blivit sjalvgod ocksa. Haller ni med om det alla mina fem (eller nat) lasare?

Na, men assa skamt och sido, ja jag har varit lite poppis pa senaste men visst vet jag att jag inte ar varldens hetaste pingla! Jag e ju fortfarande bara Anna, det ar val irlandarna (och de andra) som har gatt och blivit knappa eller nat...

Kanske lite trist att lasa om killar hit och killar dit i alla inlagg?

Ja, det kan man ju tycka. Men sa har e det: om ni gar in pa
www.resedagboken.se och soker pa Annaaaaaaaaaa sa kan ni lasa massa skoj om allt mojligt... Men denna blogg har jag anvant till att skriva om sant som e "foraldrafritt"... eller nat sant...

For omvaxlingsskull ska jag nu skriva om lite annat smatt och gott som hant och som INTE handlar om killar. Bara lite. :)

Idag har vi provat att surfa!! Det var sa himla skoj! (Nu kommer killbiten:) Vi akte ner till Guldkusten med aussin, vi ar bara kompisar nu, han ar hur trevlig som helst!!
Sa vi akte ner till en strand pa Goald Coast, gud vad underbart det var att se havet och stranden igen, i aussins van... Sa skont att aka bil! Vi var lite trotta dock eftersom vi jobbade kvall igar och egentligen skulle sluta klockan tolv men da kom det massvis med folk fran ingenstans, plotsligt skulle hela Brissy ha hamburgare! Sa innan vi visste ordet av sa var klockan tre och vi skulle upp om tva och en halv timme! Det blev till slut typ tva timmars somn... Sa lite trotta var vi!
Men nu till surfingen...
Jag och Mian betalade typ 170 kr var for att fa en surflektion. Det var vi, aussin (han kunde surfa hyfsat redan innan) och tva tioaringar. Vi kande oss ganska kassa....
Men det var hur kul som helst verkligen! Det var ratt svart dock.. Mian var skitbra och lyckades stalla sig upp redan pa andra forsoket nar instruktor-tjejen knuffade pa, det gick sadar for mig men till slut gick det bra! Lyckades till och med ta en vag pa egen hand och stalla mig upp. Det var verkligen jatteskoj! Och eftersom det regnat lite forst innan solen kom fram sa var det varsta regnbagen!!! Sa himla vackert!
Sen efter surfingen sa satt vi pa ett cafe och tittade ut over havet. Satt nog dar i flera timmar, det var sa himla varmt och skont! Och det ska vara "vinter" har..bahaha... 20 grader liksom, MINST! Sa vi gick ner och la oss pa stranden en stund...
Nu e klockan halv nio har och vi funderar pa att ga och lagga oss snart...zzzz... Lite sliten e man ju...
Men surfing blir det definitivt igen!!! :D

Aussie-dejter

Nu har jag stallt till det for mig lite. Inte helt ovantat kanske.
Sa har var det.

I mandags var jag pa dejt med aussin igen. Har haft seriosa problem med att komma fram till om jag vill ha snubben eller ej...
Vi at forst pizza pa en mysig italiensk restaurang. Sen bowlade vi... Jag borjade skitdaligt vilket var javligt irriterande, jag ar ju en san dalig forlorare!
Hamnade i rannan stup i kvarten, och annars brukar jag anda vara ok.
Men sen lyckades jag lite battre pa slutet och lyckades vinna tva av tre ganger! Inte illa! =)
Sen sa aussin att han kunde ta mig till en haftig plats med varsta utsikten over Brisbane.
Jag forklarade att jag redan varit dar men visst, jag kunde aka dit igen...
Sa det blev till att se den fina utsikten en gang till, inte mig emot. Jag hade val pa kann att han kanske skulle forsoka kyssa mig vilket han ocksa gjorde dar uppe... Det ar ju helt klart en romantisk plats och runt omkring oss stod typ fem andra par och kramades.
Men jag kande inte for att kyssa honom, speciellt inte som jag hade varit dar med irlandaren forut liksom...
Sen akte vi tillbaka och drack appelte hemma hos honom. En trevlig dejt!
Eftersom jag inte kysste honom dar uppe sa undrade han val vad jag holl pa med och han fragade om jag ville ga pa en till dejt eller inte. Jag sa att jo, det kan vi val gora. Jag e ju alltid sa forvirrad av mig, har tankt kanske, kanske inte, kanske, kanske inte ett tag nu... vet ju aldrig vad jag vill, men tankte att jag kanske skulle satsa pa aussin anda. Han e ju sot och jattetrevlig och dessutom: han surfar, har varsta mysiga lagenheten, ar massor (han masserar), jag menar, vad mer kan man begara? ;)

Sa en ny dejt blev det sen igar. Ja, har ligger man i.
Denna gang gick vi forst och at pa en fin turkisk restaurang och sen var vi pa en liten klubb med livemusik, ett band som spelade var jattebra, typ lite Killers stil tyckte jag... Och inte behovde man plocka fram planboken heller direkt.
Och jo, visst forsokte han kyssa mig igen, och denna gang kysste jag honom tillbaks.
Men allta, ve och fasa, han ar icke bra pa att kyssas!! Vilket ju faktiskt ar javligt viktigt! Han var alldeles for pa, kandes som att jag ville backa sa att jag inte skulle kvavas! Och nej, men sticker inte in tungan langt in i den andras mun sadar! Na, det var inte alls mysigt faktiskt!!
Och nu har jag en gang for alla kommit fram till att jag bara vill vara kompis med honom. Ja, nu ar jag faktiskt saker pa det! Men det ar ju inte som att jag kan saga at honom att han e dalig pa att kyssas!
Sa det blir val till att komma pa nan annan ursakt, att jag ar radd for att fa for mycket kanslor for honom eller nat och att det bara blir jobbigt eftersom jag snart aker... aaaah, vetefan men angest angest!!
Hursomhelst sa maste jag ta tag i det har nu... Blir sa illa tvungen att ringa honom, jippie det ser jag verkligen fram emot!!
Vilka i-landsproblem va?!


Stalkerfasoner

Ja, vad har denna vecka bjudit pa da?

Efter min dejt med aussin i fredags tycker jag sen att han har blivit lite val pa. Jag kom ganska snabbt fram till att jag bara ville vara kompisar, fragan ar om han kanner likadant...

I sondags: "Hi, Im going to the Goald coast tomorrow, do you wanna join me?"
Assa, jag kanner ju inte ens snubben och skulle inte direkt aka ivag med honom till guldkusten...nja...

I mandags: "Some mates of mine and I are going out for dinner would you and Mia like to join us?"
Vet inte varfor jag inte kande for att traffa honom men det kandes faktiskt bara jobbigt sa jag svarade att jag hade planer nagra dagar framover men att vi kanske kunde ses lite senare i veckan.

I tisdags var jag tvungen att ringa lite samtal till nordea fran telefonautomaten nere pa gatan. Aussin bor precis i narheten och jag kande verkligen pa mig att han skulle dyka upp precis nar jag var dar...
Och jo men visst! Saklart att han gick forbi och sag mig nar jag stod dar... Jag var i telefonko och pratade lite med honom. "Do you want me to bring you some tea?"
Assa det var ju jattegulligt att han fragade det men anda liksom...
"Do u have any plans for tonight?" fragade han sen, jag fick blackout och visste inte alls vad jag skulle svara att jag hade for planer.. och innan jag visste ordet av hade jag helt plotsligt borjat fejka att jag kommit fram ur telefonkon till nordea... Sa borjade prata pa svenska sa att han skulle fatta och ga vidare, men egentligen sa pratade jag bara till en rost som sa: All personal ar upptagna i samtal men tack for att du vantar. Illa.

Fick sen ett sms dar han bad om ursakt for att han gick nar jag pratade i telen, han ville inte stora.
"At my place on thursday we have a poker night, Mia could come too and you could meet my room mates."

Sa pokerkvall. Sag faktiskt inte fram emot det alls. Vet egentligen inte varfor for han e ju faktiskt jattetrevlig. Men kande bara inte for det...
Men efter lite angest sa gick jag och Mian dit anda och det var faktiskt jattetrevligt!
Forsta gangen jag spelade poker i mitt liv och sjalvklart var jag sjuuuukt kass!!! Men det var inte hela varlden... overlevde... det var faktiskt en kul kvall!

Far se nar nasta sms dyker upp... An sa lange (sen igar kvall) har han hallt sig lugn... =p


Dejter

Vi tar ett inlagg till nar vi anda haller pa..

Kanske borde skriva pa resedagboken istallet men det har e ju mycket roligare! ;-)

Joda, forra veckan borjade med en dejt pa mandagskvallen.
Snubben och jag akte forst upp till varsta utsiktsplatsen dar man kunde se ut over hela Brisbane! Sa himla fint var det!!! Helt underbart! Onskar jag hade med mig kameran men det hade inte blivit nagra bra bilder hur som.
Jag visste innan att det inte skulle bli stelt eller sa for han e jattetrevlig. Och det blev det inte heller.
Sen tog vi nagra ol pa en pub i the Valley. Ocksa himla trevligt!
Nar snubben gick pa toa kom en tjej (tror det var en tjej iallafall, inte helt saker dock) fram till mig.
"Hi, Im from Mckoy. I don't really like this place, we should go somewhere else"
Jasa.
"Where are you from?"
"Im from Sweden."
"Im from McKoy."
Jag vet.
Snubben kommer tillbaka.
"Hi, do u two want to go somewhere else to party, Im from McKoy."
Va? Ar du? Ere sant?
Sen fragade bruden vart snubben var ifran, va e ni bada fran Irland??
"No, Im from Sweden", svarade jag igen.

Till slut gick bruden ivag efter att hon annu nagra ganger till upprepat att hon var fran McKoy. Vi satt kvar och det blev val en fyra ol totalt eller nat...
Kvallen var iallafall jattetrevlig, helt klart!


Men effektiv som man e hann man ju med en till dejt denna vecka. (Far ju passa pa nar det verkar som om snubbarna tycker man e het) For nar jag var pa jobbet i onsdags kom en aussie-kille (kund fran dagen innan) fram till mig nar jag stod i kassan.
"Hey there again. Hows it going? I was thinking.. And I think we should meet up sometime. Do you want my number?"
Hyfsat coolt att bli bjuden pa dejt sadar!
Sen i fredags var vi forst pa en koreansk restaurang dar man fick en tallrik med massa ratt kott och gronsaker, sen grillade man dom sjalv pa en liten grill som fanns i bordet dar man satt. Aussies e ju jakligt pratglada sa det vart inte direkt tyst om man sager sa. Visst var han trevlig! Sen gick vi och spelade biljard. Japp, biljard!! Som jag aldrig har gillat eftersom jag var sa kass! Men han visade mig hur man gjorde och jag vann faktiskt en gang!!
En trevlig kvall det med!! Men inget mer an kompisar. Inte fran min sida iaf.

Sa var det med det. Nu har jag skrivkramp efter dessa tva inlagg sa nu far det racka for den har gangen. Ta hand om er och hoppas ni ar nojda med denna underhallning... ;-)

Fyllehund

I lordags var det party party!
Mian jobbade till klockan tolv sa jag tog en powernap och sen tog jag fram goonet. Dags att borja dricka...
Kande inte riktigt for att parta men vad gor man annars pa en lordagskvall? (Alkisvarning!!!)
Hade trevligt och det verkade for omvaxlingsskull som att manga skulle ut!
Sa vi gick till ett stalle som hette RGs. Jag motte Mian som kom tillbaks fran jobbet och sa at henne att borja dricka och mota mig sen pa stallet...
Jag blev sen jakligt full...
Ojojoj...
Nar jag vaknade i sondags morse (halv ett) hade jag kladerna pa. Inget gott tecken. Jag kom inte riktigt ihag slutet pa kvallen... Misstankte att hangel-Anna hade varit framme igen och gud sa ratt jag hade!
Denna gang var det mitt midsommaraftons-hangels basta polare jag hade kysst. Smart drag Anna!
Annu en valdigt valdigt snall kille men ingen jag ville nat mer an att va kompis med.
Men hade en kansla av att vi bara typ hade kyssts jattekort sa jag fragade honom dagen efter.
- No, Anna. It was for a looong time...
Jahapp.
Men tro inte att det var det enda jag hann med under min fyllekvall. Na, icke da. Hann med en hel del mer. En del som jag kommer ihag och den hel del som jag inte minns.
Blev lite danssugen och har ett svagt minne av hur jag sa at folk att flytta lite pa sig, har skulle det bli dans av!
Hade typ en discodans-uppvisning mitt pa dansgolvet! Jo men visst...
Kom inte ihag nar jag gick hem men tankte att det var tur att jag atminstone hade gatt direkt och lagt mig i sangen. Kom ihag att jag sag att Mian var hemma, sicken tur, for hon sa inte at mig nar hon gick hem, hon var jakligt packad hon med...
Hur som helst, dagen efter nar vi gick ner och satte oss i vardagsrummet sa berattar en kille att jag sovit i en av sofforna i nagra timmar typ. Och forst gatt fram till honom, pussat honom pa pannan, klappat honom pa huvudet, sedan klamt mig ner i soffan dar han och en annan tjej redan lag... Men visst skulle jag ocksa fa plats minsann!
Som om inte detta var nog sa kom en annan kille fram, visste sen nan vecka tillbaks att han gillade mig, och sa:
"Anna, you were very honest with me last night". VA? Har inte ett endaste litet minne av att jag ens pratade med honom! Jag fragade honom om jag ville veta vad jag sagt...
"Probably not", svarade han.
Kanner dock att jag borde prata med honom anda assa for har ju lite angest over detta! Sa sakert massa taskiga saker!!
Ojoj, det var iallafall min lordagskvall! Mian sag jag knappt pa hela kvallen faktiskt...
Hon hade lite angest dan efter:
"Aaaa, Anna nagra manniskor sag att jag var jattefull och vinglade"
Du Mian, om du kallar det angest, vad tror du jag har!!
Men men...sa kan det ga nar man dricker way too much!

Nar vi flyttade in pa hostelet sa var vi helt forskrackta over manniskorna dar...
"Hur kan de dricka sa manga dagar i veckan??"
"Hur kan de dricka pa hostelet utan att ga ut pa krogen sen! Bara stanna kvar pa hostelet liksom, hur kul kan det vara???"
"Hur kan de sova pa soffan!!!???"
"Snubbarna pa det har hostelet e ju inte heta assa, har lar det inte bli na hangel!!"

Och nu da? Ja, ni ser ju sjalva...

Sova pa soffan √
Dricka alldeles for mycket (fre, son, man, tis, fre, lor) √
Parta en hel kvall pa hostelet utan att ga ut sen √
Hangla med oheta snubbar fran hostelet √

Jag har himla kul pa det har stallet men nu blir det nog till att tagga lite assa...


Helt galet assa

I fredags kvall partade jag "sjalv" for forsta gangen i mitt liv! Mian jobbade pa hamburgerstallet fran 18-05 sa jag hade inte sa mycket val... Men jag overlevde utan problem och hade riktigt kul!
Det var en helt galen kvall! Jag vet inte vad det ar med killarna pa det har hostelet men jag har aldrig varit med om nagot liknande nagonsin!
Det var som om varenda kille ville ha mig! Helt sjukt vad jag var poppis!
Forst pratade jag med en kille fran Wales som jag och Mian tycker e jattetrevlig.
- "Anna, I really like you. I've liked you for weeks. How do you feel about me? Why can't we be together?"
Han var valdigt packad och forsokte halvt kyssa mig ett antal ganger. I ogonvran sag jag snubben jag hanglade med pa midsommarafton, han sag inte sa glad ut, om blickar kunde doda...haha...
Sen mitt i allt sa kommer en ratt sot kille, som jag knappt pratat med alls innan, fram till mig:
- "I think your so cute and I haven't had the courage to talk to you before. You're to beautiful for this hostel!"
Oh my god! Tre snubbar som ville ha mig! Det var som att nar jag pratade med nan sa kande jag konstant att nan av de andra stirrade pa mig lite langre bort... Jag kunde knappt ga pa toa... "Anna, where are you going??"
Lite senare pa kvallen hamnade jag pa na vis inne pa ett rum med lite manniskor, bla mitt hangel. Da sager en tjej infor alla:
- "Anna, you really need to make a descision, who do you want?"
Haha.. det var ratt kul! Hade knappt sagt ett ord till tjejen forut! Sa vi fick ga ut ur rummet och ha ett snack....hehe...
Mer da?
Jo, den ena spelade gitarr och tittade pa mig nar han sjong, som om han verkligen sjong till mig... Ojoj.
Nar han spelade Wonderwall (som ar alla Irlandares absoluta favoritsang) och han sjong:
"I don't believe that anybody feels the way I do about you now..." och kollade pa mig tankte jag: Jo, typ tio andra killar! Shit pommes!

Jag gick och la mig vid halv fem eller nat sant och da lag Walesaren dackad i soffan. Fick sen hora att nan hade malat pa honom med en penna och hallt ut black over hela haret och grejer...
Och det visade sig sen att det var mitt midsommaraftons-hangel som hade gjort det! Haha...

Ja, sa kan det ga nar man e en het svenska! ;-)
Sjalvfortroendet har ju okat en hel del pa sistone maste jag saga...
To be continued...