Jora

I still give them the eye... verkar det som.

Regnet det bara oser ner...

Jag och Mian har antligen fatt tillbaks solbrannan, vi e sa javla bruna!!! Hetare brudar far man leta efter, shit!

Nja, tyvarr var det bara onsketankande, vi ar blekare an blekast... Inte en bikinilinje ens, allt e borta!
Inte blir det battre av att det osregnar har heller. Har regnat i flera dagar, inte latt att jobba pa brannan da inte.

Annars jobbar vi pa har, byter lakan och dammsuger pa hostelet... Det e en san dar dammsugare som man har pa ryggen, sa man kanner sig lite som en ghost buster, ratt coolt!
Who u gona call...

Har i Noosa ar det annars ratt lugna puckar.. Eftersom Mian inte kan dricka nu nar hon ater antibiotika igen sa blir det ju inte sa mkt party, AlkisAnna har lyckats hitta lite Goon och ol har och var anda men inga Big nights har inte.

For nagra dar sen var det quiz night pa hostelet. Efter vara erfarenheter i Brisbane dar vi kom pa sista plats och kande oss allmant usla sa hade jag inte sa hoga forhoppningar.
Fragorna denna gang var ganska svara en del och efter forsta omgangen trodde jag att vi skulle komma rasist. Men icke da, det finns manga korkade backpackers, vi vann namligen hela skiten!!!
12 ratt av 30 mojliga hade vi... haha... Inte ens 50%, vilket skamt! Men inte klagar man da liksom, vi vann $50 (typ 300kr) som vi var tre stycken att dela pa... Sa det blev lite cocktails, ol och jagerbombs... Gratis ar som bekant gott!

Annars ser vi varje dag fram emot middagen som vi far gratis... Mexican night, italian night, curry night och aussie bbq night, slippa laga och diska ar ju inte heller helt fel...

Pa sondag aker vi vidare harifran till Rainbow beach, darifran ska vi aka till Fraser Island, varldens storsta sando! Da blir det rajtan tajtan med en Mian som lar bli full pa en klunk goon! Det ser jag fram emot!!!