Semeldagen!

Ååå vad jag blir irriterad på mig själv ibland! Precis när jag skrivit klart inlägget så gick jag in på en annan internetsida. Så nu försvann allt! Bläää...

semla
Bara att börja om...

Fettisdagsbullar. Hur festligt låter det på en skala? Nä, precis. Semlor låter ju mycket smaskigare!
Idag åt vi semlor till mellis. Mums fillibabba! Men det tyckte inte barnen. Det enda som lockade dem var florsockret på locket. "Meeera socker!" De ville hellre äta tråkiga knäckemackor. Därför blev det en massa semlor över som vi fröknar kunde kalasa på. Men det går ju inte att äta hur många som helst. Jag fick i mig en och en halv. Ja, det låter lite klent men det vart för mycket sen med all grädde å så...
Den andra fröken, Shade, åt däremot minst fyra stycken! Hjälp liksom...

Mötet ikväll var väl hyfsat intressant. Det var däremot inte lika intressant å komma hem efter jobbet och se att klockan redan var halv tio. Lika bra att gå och lägga sig nu med andra ord.

Wiiiiiie! E så glad för din skull ska du veta!



Dagens äventyr...

När jag åker från jobbet går jag av vid Slussen och tar tunnelbanan mot Hässelby strand.
Idag klev jag av. Först kom en tunnelbana mot Vällingby. Sedan kom en tunnelbana mot Odenplan. Sedan kom en tunnelbana mot Alvik. Sedan kom en tunnelbana mot Åkeshov.
Några år senare kom min tunnelbana...
Då blir man glad!

Imorrn har vi möte efter jobbet. Till klockan åtta!! Vilket betyder att jag är hemma tidigast kvart över nio. Det kanske är lika bra att jag sover över på jobbet...
Nästan.

Fel val...

Vart satt jag när Sverige tog OS-guld i Ishockey!? Jo, i en sporthall i Jakobsberg.
Ja, det låter helt sjukt att man kan välja en seriematch före en OS-final. Men det var nog mitt samvete som valde åt mig.
Egentligen gör det väl inte så jättemycket. Det var himla spännande att höra Granqvist på radion också! Såg även matchen när jag kom hem. Snacka om rysningar när Lunkan räddar den där sista grymma räddningen och slutsignalen går. Ojojoj...

Inte bara snygg och charmig, grym i mål också!!!

Ett underbart slut på ett underbart OS! Det blev en himla massa timmar framför tvn. Det kanske är bra att OS är slut nu så jag orkar med att se alla andra program...

Ikväll började One tree hill igen. Ett riktigt skönt tillägg till min tv-vecka.

Gilmore Girls, Desperate Housewives, LOST, OC, Life as we know it och nu One tree hill. Najs eller vad!?


Vi vann matchen mot Östra i sudden med 3-2. Ruggigt dåligt av oss att inte ta tre poäng! Östra ligger ju sist och är ärligt talat rätt kassa! Ännu jobbigare när man sitter på läktaren och inte kan göra något åt det. Önskade verkligen att jag satt hemma i soffan istället. Jaja... Det kunde varit värre. Vi kunde ha förlorat vilket vi var nära att göra. Det hade inte varit roligt!


Lördagskvällen var mycket trevlig! Det blev kebabpizza, godis, chips, schlager och en nostalgitripp med Tosse, Sandra och Steffi. Vi tittade nämligen på "Vägen till Moraguld". En pappa i laget filmade en del av våra matcher för 6-8 år sedan. Mängder av skratt-attacker med andra ord.
Man var ju inte vacker på den tiden direkt måste jag erkänna. Vilken spinkis! Å kortast i laget typ!
Vad hände liksom!?

Jaha, då var det dags för ännu en vecka. Förhoppningsvis en bra sådan.


Å vi e AIK!!!

Vi ser hur solen stiger över Råsunda...
(fast just i dag spelades matchen på Skytteholm)

Ja, det var riktigt skönt fotbollsväder idag! Det var inte så värst kallt så jag frös faktiskt nästan ingenting. Det kan iförsig bero på att jag hade dubbla par långkallingar. Svårt å frysa då!
Jag kände mig som en riktigt AIK-are med både halsduk och armband. T o m kryckorna har ju gul-svarta gummigrejer! Kan det bli bättre?
Jag kunde inte tänka mig att det skulle vara speciellt mycke folk med tanke på att det är OS å grejer men det var ändå 3000 pers där! 2998 killar å så Sandra och jag, hehe.
Nä, inte riktigt så men det var inte många tjejer där. Inte för att det gjorde något direkt!
Matchen då? Jo, den slutade 1-1. Det var helt okej spel och AIK var lugnt det bättre laget! Synd att det inte blev tre poäng men det spelar ju egentligen inte så stor roll. En helt okej fotbollsmatch.

Nu ska jag snart hämta upp Sandra å sen ska vi hem till Tosse å kolla schlagern.


Ännu ett guld! Vilket OS!

Vilken vecka!

Jag e ännu tröttare än jag var igår. Det var lite kaos på jobbet idag med eftersom det var personal borta. Men det gick hyfsat bra ändå.

Igår var jag å Phia hemma hos Lisa å åt glass å kollade in Curling-finalen. Vi fick kämpa för att få Lisa att förstå att vi självklart skulle se på OS å inte nån skum serie på fyran. Till slut lyckades vi och det slutade faktiskt med att även Lisa va väldigt glad för det. Vi hade ju vunnit ännu ett OS-guld!
När jag kom hem så väntade en semla på mig i kylskåpet. Hade redan ätit pannkakor och glass x 2 samma dag men lyckades få i mig halva semlan ändå. Syrran fick resten.

Vad säger man om hockeyn då!? OS-final!! Galet bra! 7-3! Ruskigt bra!
Men det finns ett litet problem. På söndag har vi match. Vi möter Östra som ligger sist i serien. Vi måste vinna den matchen!!! Men den spelas klockan 15. Och Hockeyn e klockan två! Ooops! Vad väljer man!?
Hmm.. tål att tänkas på..

Nu ska jag sova! Kan knappt hålla ögonen öppna!
Imorrn ska jag ändå upp hyfsat. Jag å Sandra ska förbi Västermalmsgallerian en sväng först å sen blire till å kolla fotboll. AIK möter Assyriska i en träningsmatch. Jag hoppas att det blir en underhållande match och att det inte blir alldeles iskallt imorrn. Det blir nog till att ta fram hundarna ur garderoben trots att jag inte använt dom på väldigt länge. De är inga favoriter men orkar inte frysa om fötterna. Det är ju sååå jobbigt!

Dagens dagis-kommentar:
Jakob kommer fram till mig med en stor, äcklig snorkråka på fingret.
"Titta, en kuse!" säger han till mig. "Anna ta den!"
Eeeeller inte! Yuck. Jag torkade av den på hans tröja, hehe.

Dags att beklaga sig igen då...

Vaknade till i natt och tittade på klockan. 4.28. I vanliga fall är det en utmärkt tid att vakna till eftersom det är många timmar kvar att sova.. Idag var det dock inte lika kul med tanke på att min klocka ringde klockan fem. Fy fabian!

Just nu är jag heeelt slut! Vi var en person för lite på jobbet idag och det var ingen höjdare. Det gjorde också att jag mer eller mindre blev tvungen å jobba över en halvtimme. Detta fick jag veta efter att jag suttit i tusen år  å klätt på alldeles för många barn. Dessutom kändes det redan då som om det gömde sig en vattenballong inuti mitt knä.
Förstår inte, det kan ju inte vara meningen att min jäkla knä ska svullna upp stup i kvarten å bli vätskefyllt!! Blir tokig!

Dessa saker kan göra mig en aning galen:

Jag har sagt till Sebastian en j-kla massa gånger att han ska sätta på sig sin overall. Jag vet att han kan göra detta själv men han skiter i vad jag säger. Jag försöker säga till honom på alla olika sätt. Snällt, argt, besviket, glatt, you name it! Istället hoppar han på bänken, sätter på sig Williams mössa, leker med Jakob...arrrgh!

Shade (den andra dagisfröken på min avdelning) kommer mitt i allt påklädnads-kaos och meddelar mig att barnen måste ha galonbyxor på sig också eftersom det är så blött ute. Ännu ett äventyr att hitta rätt byxor till varje barn...

Matilda gråter i en kvart för att hennes vantar e borta. Hon har dessutom rivit Jakob på kinden så även han gråter för fullt. Liam gråter så fort något annat barn gråter så självklart börjar han också böla.

Ibland undrar jag varför jag jobbar på dagis...



Nu ska jag åka å hämta Phia. Vi ska hem till Lisa å äta glass, mums fillibabba!

Naaaajs me OS!

Galet! Man blir helt lycklig! Sport e ju ruggigt underbart!
Det finns ju dock några små problem:
Med tanke på att det är en himla massa sport mitt på dagen och det inte finns någon tv på jobbet så missar jag ju en del...
Hur är det meningen att man ska hinna med alla andra tv-program nu när det är OS!? Min video är ju inte omänsklig, den hinner bara med ett program i taget...
Ojoj, hur ska detta gå ikväll? Jag menar, LOST, OC, Ryssland-Canada.. SAMTIDIGT! Crazy... Tur att det finns repriser...

Idag åkte vi stjärtlapp! Vissa barn kunde (enligt mig helt ofattbart) inte förstå hur kul det är å åka stjärtlapp. Men de kunde i och för sig inte heller förstå att man måste hålla upp benen för å komma nånstans när man åker så..hmm...
Jaja, jag hade kul iallafall!

Nu måste jag tillbaks till tvn!

Tillbaks på jobbet imorrn

Denna förmiddag bjöd på ett besök hos läkaren som sa att det var helt okej att jag jobbade. Det innebär alltså att det är tillbaks till arbetet imorgon, inte mig emot faktiskt.
Han sa också att det antagligen blir operation om sisådär tre veckor. Det var en positiv överraskning tycker jag allt! Jag hoppas att det blir så också, det gick nämligen inte att ge mig en exakt tid än.

Sedan blev det Kycklingfajitas å en del skvaller i Vällingby med Sandra. Himla Najs!
Efter det var det OS för hela slanten. Alpint, hockey... T o m curlingen var hyfsat kul nu när Sandra förklarat lite regler. Nu förstår jag väl sisådär vad det handlar om i allafall.
Men när vi sett samma inslag om Fredrik Nyberg för sjuttielfte gången och var rätt säkra på att han faktiskt kom på en femte plats så kände vi att vi suttit där i soffan lite för länge, det fick räcka.


Helgen då...
Lördagen började med match borta mot Farsta. Vi förlorade tyvärr med 2-4.
Därefter fortsatte vi till Hanna där vi åt å drack en massa.
Laget fortsatte mot Sture men jag träffade mina andra vänner. En helt okej kväll med lite dans å så. Men jag tog det hyfsat lugnt, även om knät nog önskat att jag suttit ner ännu mer. Men men.. det har återhämtat sig hyfsat bra ändå nu...

Underskattat:
Slå folk med kryckor
          Ingen vågar ju slå tillbaks direkt, även om det faktiskt var en som såg ut att vilja det, hjälp!

Godis

Påväg hem idag köpte jag en chokladkaka och lite smågodis. Det är ju ändå fredag, tänkte jag.
Åt lite av chokladkakan å nåra godisar. Usch å blä, det fick räcka. Inte för att det egentligen var äckligt men det fick helt enkelt räcka. Jag kom nämligen att tänka på alla mina lagkompisar som just då i samma ögonblick var på träningen och svettades för fullt. Jag har sagt det förut och lär säkert säga det igen: Det är förjävligt att inte kunna träna!

När jag suttit här vid datan en stund ropade mamma från övervåningen:
"Anna, vill du ha glass??"
Det är ju ändå fredag, tänkte jag. Klart jag ska ha glass!
Mmm.. chokladsås också. Inte illa! Men det räckte med ett par skedar. Var inte sugen sen.
Däremot kom jag tillbaka till datan senare och smakade på glass-sörjan som nu låg i skålen. Den var god!


Hmmm... 
Det är konstigt att  jag ena sekunden kan tänka: "Jag ska verkligen inte äta godis på lääänge! Jag kommer säkert inte ens vara sugen på flera veckor!"
Godispåsen är nästan tom. I botten ligger några geléhjärtan och ett par sugisar. Huuur kunde jag välja de där godisarna? De är ju inte goda för fem små ören!

Nästa dag upptäcker jag godispåsen. De få godisarna som finns kvar smakar underbart! Fasen vad gott det är med geléhjärtan!

Dags att sova!


Skojigt värre!

Det är ju galet kul att det är OS!
Jag trodde aldrig att jag skulle hoppa upp å skrika: Jaaaaaaa! när Damkronorna hade match! Jag menar, damhockey, kan det bli tråkigare! Inga tacklingar och knappt kan de ta emot en pass innan de blir av med pucken...Men ack så fel jag hade för visst stod jag där å ropade högt av glädje när Sveriges straff gick i mål. Ojojoj... sicken spänning!

Ännu en helg. Och förhoppningsvis en riktigt rolig sådan.
Idag har jag varit inne i staden med Lisa och Nattis och köpt present till Karin som fyllt år. Jag tror nog att hon kommer bli glad för presenterna!
Jag hann med ett besök på ön också. Där såg jag Zakynthos-filmen än en gång, tillsammans med Phia. Sen tittade vi på massa kort å så... Det var trevligt!

Imorrn är det match mot Farsta. Oj, vad roligt det vore om vi vann den!
Efter det ska vi bege oss hem till Hanna i laget på födelsedagsmiddag. Hon har nämligen också fyllt år. Det är lite läskigt nu när kompisarna fyller 20 en efter en. Jag tycker att det låter lite scary å fylla 20. Då är man ju verkligen vuxen på riktigt! Men jag har ju ett tag kvar så jag kan känna mig hyfsat lugn...

Imorrn kväll är det alltså party! Utgång! För första gången på sex veckor. Men jag får ta det relativt lugnt.
Jag har nämligen mina två polare Krycka 1 och krycka 2 att släpa på.  Fast de får ta och parta själva i garderoben medan jag röjer på dansgolvet. Men som sagt, jag ska ta det lugnt!
Jag hoppas på en kul kväll!

På söndag är det släktträff. Kusinen Johan fyller tonåring! Helt sjukt vad tiden går fort! Han var ju nyss en liten plutt...

Med andra ord, det blir ingen nyttig helg direkt. Godissvull ikväll, party imorrn, kakor å bullar på söndag. Bra skit för min otränade kropp!?
Nu ska jag upp till soffan å käka glass! Yummy!


Kände att jag behövde ett positivt inlägg efter allt beklagande på sistone...

Ont!

Jaha.. så e man sjukskriven igen då.. Förbannat jobbigt att knät aldrig kan bli bra!
Känns som om det mesta varit skit på senare tid.. Suck...
Jag får se vad läkaren säger på måndag. Hoppas hoppas hoppas att jag får en operationstid!

Som om det inte vore nog så har jag ont bakom ena ögat! Det dunkar typ... Skitskumt och jobbigt! Å jag har provat att äta, dricka mycke vatten, sova... Ingenting hjälper... jag blir galen snart!

Men men.. om jag ska vara lite positiv för en gångs skull så kan jag ju alltid glädja mig med att det ju är OS nu å en del kul sport å kolla på!
Dessutom e det onsdag = både OC och LOST! Wohoo!

Nu ska jag försöka peta i mig lite middag, får se om det hjälper...

Förresten...

Vi spelade "Tecken" på färjan. Riktigt kul kortspel ju! =)
Flashbacks från rasterna i mellanstadiet.

Tillbaks på fastlandet

Visby på vintern.
Det var inte samma Visby. Snö. På Gotland!
Jag kände knappt igen mig först. Men sen när vi skulle åka mot Hallen så körde vi uppför den lååååånga backen vid hamnen. Och det var definitivt samma backe som vi cyklade uppför. Med packningen på pakethållaren. Det var galet!
Var också tvungen att le lite när vi åkte förbi skylten mot Gråbo. Hehe. Vilken håla!

Matchen gick bra, vi vann med 6-3. Riktigt skönt!
Tvåa ligger vi i tabellen med tre omgångar kvar. Helt sjukt bra, vi som är nykomlingar!
Jag ser fram emot matchen mot Farsta nästa lördag.

Imorgon är det måndag = Jobb = gå upp kvart över sex = dags att gå och lägga sig nu!
Godnatt!

Vill vara i Åre!

Förra Åre-resan var iallafall en höjdare..

Förra Åre-resan var en höjdare! De verkar ha det toppen nu med.

Åkt skidor, ätit lunch i Ullådalen, vart på After-ski, festat på Bygget å Dippan... Å dessutom:

  • Partat me Gert Fylking
  • Täffat massa killar varav en e lik Adde å dessutom heter Andreas!
  • Upplevt en ny "Hoppsan"
Pratade me Carro nyss å allt detta + massa mer hade de redan hunnit med. De verkar ha de grymt skoj! Åååå vad jag vill vara i Åre med dom! Det ska bli riktigt kul å höra allt när de kommer hem...

Nu ska jag snart åka.


Sömn? Ja, tack!

Åååå vad jag ska sova länge imorrn!
Det blev inte mycket till sömn i natt heller. Men när jag väl till slut kom i säng så hann jag knappt stänga ögonlocken för än jag somnade. Vem vet, jag kanske inte ens hann stänga dom. (Jag sover ju nämligen me halvöppna ögon ibland. Läbbigt va!?)
Efter några timmar ringde klockan (fick jag för mig) så jag gick upp och tvättade ansiktet å duschade å lite sånt, å skulle precis klä på mig när jag tittade på klockan och såg att den var fyra.. haha. Å jag skulle gå upp halv sex. Så det var bara att somna om. Men det var inte speciellt svårt som tur var.

Jag var helt säker på att jag skulle vara helt död hela dagen idag men det var inte så farligt faktiskt.
Men sov båda tunnelbane-resorna så det blev lite extra sovtid där. Måste ta å sova om nätterna så jag kan hålla mig vaken på t-banan! Det ser ju nämligen inte klokt ut kan jag tänka mig... Det har hänt att jag vaknat till och märkt att munnen e halvöppen.. eller att huvudet e halvt nere i knät. haha.. Riktigt illa!

Har precis tittat på lite kort från Huddinge-killarnas Australien-resa. Himla skoj! Vilka snubbar asså!
Johnny å Putte, riktiga spännisar! Utan tvekan! =) Vissa kort gick inte å hålla sig för skratt åt...

Va nere på träningen ikväll. Det var hyfsat kul faktiskt. Har fått höra att det har blivit lite diskussioner om varför jag får åka med till Gotland när jag är skadad. Det finns nämligen flera spelare som inte får åka med p g a att de inte e uttagna. Men jag tänker inte ha dåligt samvete för det eftersom jag lugnt skulle ha spelat matchen om jag inte varit skadad så..
Det blir förhoppningsvis en kul resa där vi tar med oss tre poäng hem!



Ännu en dag på jobbet..

I morse åkte tjejerna till Åre! De lär få det galet kul, det tvivlar jag inte en sekund på...
Åååå vad jag e avis! Men men... Jag får i allafall åka till Visby i helgen. Det blir säkert kul det med.

Vi möter nämligen Hansa-Hoburg på söndag. Jag trodde inte att jag skulle få följa med på matchen först eftersom det kostar klubben en himla massa pengar för boende å båtresan å sånt. Men det visade sig att jag fick följa med iallafall, hipp hurra!

Idag var jag hos läkaren. Det var en jäkligt flummig läkare. Jättestressad verkade han vara också...när han väl kom.
Först fick jag nämligen sitta och vänta i ett undersökningsrum i en halvtimme på att läkaren skulle komma.
Mitt knä har svullnat upp de senaste dagarna och nu är det en massa vätska i det. Det är jätteäckligt att känna på knät, som gelé typ.. ysch!
 Igår sa sjukgymnasten att de antingen skulle tappa knät på vätskan eller ge mig antiinflammatoriska tabletter idag. Men läkaren nämnde inget om det, bara att jag kunde ta en ipren om jag hade ont. Så jag frågade om antiinflammatoriska tabletter och han sa att ja, det kan du väl få om du vill. Om jag vill? Jaha...
Sedan frågade jag om jag kunde jobba med knät och förklarade situationen, att jag inte får vara kvar på jobbet om jag blir sjukskriven igen. Läkaren sa att det inte var omotiverat att sjukskriva mig men att jag nog kunde jobba om jag tog det lugnt.
Så jag är nu sjukskriven i en månad men jag får ändå jobba...om jag vill.
Men är det farligt? frågade jag eftersom jag tyckte att det ändå lät lite skumt att jag kunde jobba när jag hade en månads sjukskrivning. Men det var tydligen inte speciellt farligt så jag ska nog ta och köra på å jobba. Jag får se om knät blir ännu sämre.

Nu har jag suttit och bränt en cd-skiva med Astid Lindgren-låtar. Det var nämligen en dagisfröken som slutade igår och då tog hon med sig skivan som alla barn e galna i. Så hela dagen idag har ungarna tjatat å tjatat: Vill höra pippi!
Trots att jag försöker förklara att pippi inte finns kvar så verkar det inte som om de förstår. Så det var bäst att bränna en cd så de blir glada å nöjda. Pappa hade ju ändå samma cd hemma. (såklart, säg en cd han inte har!)

Nu ska jag ta å sova för det har inte blivit mycket sömn de senaste dagarna. Godnatt!

Usch å fy!

Ingen höjdardag!
Knät känns inte bättre... Snarare sämre.. Imorrn ska jag till sjukgymnasten så jag får se vad han säger.
Det var en ovanligt stressig och krävande dag på jobbet. Stängde själv för första gången så det var mycket att tänka på.

Åkte direkt från jobbet för att titta på Spiders mot Råsunda. En riktigt jämn och kul match som Spiders tyvärr förlorade. Orättvist var det!

Jag tar tillbaka det jag sagt om att Bibi (Blondieboy) inte längre är het. För visst e han het, iallafall i jeans. =) (Blackan flashbacks, hehe...)

Trist måndag

Det finns en riktigt ruggigt farlig godisskål i personalrummet på jobbet. Jag är en aning rädd för den! Jag beundrar de som kan sitta framför en godisskål en hel halvtimme utan att ta en enda godis. Ofattbart. Det går ju liksom inte att motstå alla smarriga godisar... Jag försöker varje dag men utan att lyckas speciellt bra.
Men vem vet, kanske kan jag klara utmaningen imorrn!? Det återstår att se...

Knät känns sisådär idag.
Jag vet inte riktigt varför. Jag jobbade ju tre dagar förra veckan och det kändes ju ändå helt okej.
Jaja, jag hoppas att det känns bättre imorrn igen.

Ikväll var jag nere på träningen. Fy vad tråkigt det är att titta på när laget tränar! Snacka om sömnpiller!
Men jag får väl ta och besöka nåra träningar ändå, jag kan ju inte sitta hemma varje kväll framför tvn. Det är inte bra! Då kommer det sluta med att jag sitter bänkad framför BB, snacka om mardröm!

På torsdag åker polarna till Åre. Jag är inte helt oväntat avundsjuk som f-n! Vill ju följa med...

Dags att sova!

Dagens tips: Ta och lyssna på Switchfoot, galet bra musik!


Helg

Jag pratade med Robert i telefon för en stund sen. Det var himla trevligt! Det är så knäppt det där, att han e på andra sidan jorden men det märker man bara på den lilla tidsfördröjningen som blir när man pratar. Det var väldans skojigt å höra om allt som de har gjort, de verkar ha de toppenbra å de e ju bra! Men tiden går ju så jäkla fort när jag pratar me honom! Det kändes som vi hade pratat i typ högst tio minuter, men det hade gått en halvtimme!!! Hjälp! Stackars stackars Roberts plånbok, det kostar nämligen 12,50 kr/minut! Galet värre! Lite ångest där me tanke på att han får betala en jäkla massa men mig kostade samtalet inte ett skit.. Ojoj...
Det vore ju inte helt fel och vara utomlands nu precis! Har tröttnat på den här kylan nu... Men idag var det en härlig vinterdag! Jag var å shoppade på Outlet me familjen. Fast jag köpte ingenting.
Men men.. Jag fick iallafall hälsa på Carro på Samsonite och se hur det såg ut där hon jobbar.

Igår var jag hemma och tog det lugnt på kvällen. Det känns som att mitt knä tyckte att det var ett bra val. Även om jag var rätt partysugen. Har ju inte partat på fyra veckor! Men det gör inget att det blev en hemmakväll, jag höll nämligen på å somna redan vid elva. Hade ju varit vaken sedan klockan fyra så det var inte så konstigt att jag var lite trött...

För å byta ämne helt, nyss såg jag en kvartsfinalmatch mellan Nigeria och Tunisien i Afrikanska mästerskapen på tv. Det var ingen höjdarmatch. Det stod 1-1 länge och matchen gick till förlängning och straffar. Då blev det helt sjukt spännande! Det var verkligen psykiskt jobbigt! Tänka sig att man kan bli så nervös trots att det egentligen inte spelar jättestor roll vilket land som vinner.
Tunisien hade ett jätteövertag eftersom målisen snabbt räddade två straffar.Jag hejade dock på Nigeria som sedan till slut efter sudden-straffar ändå lyckades vinna (och jag ropade högt av glädje). Galet det där med sport egentligen...

Nu ska jag gå å fixa lite med mina kort som jag skickade på framkallning i tisdags. De låg nämligen i brevlådan igår! Skoj skoj!


Tv-kväll!

Tänka sig vad man kan bli glad bara av att titta på tv! Alla tre inspelade programmen var superbra!

Idag slutade jag jobbet halv fyra. Jag fick ett ryck och klev av tunnelbanan vid Slussen och gick och tittade i lite affärer. Upptäckte nämligen att det fanns en massa roliga affärer på Götgatan. Jag visste inte ens att de fanns där förrän i tisdags när jag gick från sjukgymnasten.
Det slutade iallafall med att jag helt plötsligt hade köpt en jacka. Jag hade nämligen ingen vårjacka och det kan ju vara bra att ha en sådan. I måndags när jag var i Västermalmsgallerian så provade Nattis nämligen en jacka på H&M som var fin. Idag såg jag den i beige/grön och tänkte att jag lika gärna kunde prova den. Det slutade sedan med att jag hade köpt den.
(Det e ok va Nattis? =) För du hade inte tänkt köpa den ändå?)

Nä, dags att gå och lägga sig! Om jag klagade över att gå upp tidigt idag så var det rena sovmorgonen om man jämför med vilken tid väckarklockan står på imorrn: kvart över fyra! Ojojoj...

LOST = helt underbart!


Första dan på jobbet...

Det var faktiskt inte så farligt att vara tillbaks på jobbet. Knät känns helt okej det med.
Några av barnen var det speciellt kul att träffa igen, en del e ju bara så himla bedårande söta!

Imorrn blire utan tvekan tv-kväll! Videon har nämligen haft fullt upp på sistone. Jag har Gilmore girls, Desperate Housewives och LOST inspelat. Najs!

Dags att gå och lägga sig, börjar nämligen jobba halv åtta imorrn = väckarklockan ringer vid kvart över fem.. HJÄLP!