Ex-balettdansös?

Tillbaka hos sjukgymnasten den här veckan. Har varit härligt med lite semester ifrån rehaben och tror att det har gjort gott, har inte lika ont längre när jag kör vissa maskiner... Så det känns skönt!

När det känns lite vemodigt att vara tillbaka på gymmet är det tur att det finns lite roliga filurer där och tränar som kan liva upp en lite!

Igår när jag var där tränade jag samtidigt som en riktigt lustig stammis-dam.

Hon är en typ 55-årig (föredetta?) dansare som inte har några problem med att göra några piruetter och danssteg framför spegeln även om det är fullt med folk i gymmet. Igår när jag var där stod hon även på händer mot väggen en stund... helt normalt liksom...
När andra har t-shirt och mjukisar på sig när de tränar har hon mönstrade sidenshorts och en topp med krossad sammet och svart spets. Alltid samma kläder. I vanliga fall brukar hon ha något linne under eftersom den genomskinliga spetsdelen är mitt fram på toppen men igår hade hon svart bh under = värsta synliga klyftan!
Håret har hon i någon slags klämma och hon är alltid party-sminkad när hon kommer.

Som om det inte vore nog har hon även en spark (scooter?) som hon åker dit med och ställer inne på gymmet (med lås så att ingen ska sno den) och som hon har klätt med en glitterboa. Ibland varierar hon med något guldaktigt glitter från en tub istället. Riktigt glammigt!

Ja, jag säger då det...

Brrrr...

Det kom rök ur munnen idag när jag åkte till jobbet, så kallt var det! 10 grader! Fy fan!

Jag vill inte ha höst än!!! Mer sommar please!!

Hejdå-fest för Mian ikväll! Ser fram emot festen men inte att hon faktiskt flyttar till Linköping! Buhu. Men vet att hon kommer få grymt kul och tror det passar henne perfekt att plugga där ändå så tror absolut att hon har gjort rätt val!

Helgen som var

Weekend-trippen förra helgen var kanon.
Vi åkte efter jobbet i fredags i en söt liten hyrbil (tack syrran!) och hamnade i bilkö direkt. Suck... Men resten av resan gick bra, vi stannade bara en kvart eller nåt på vägen så kom ändå till hotellet vid tolv. Lätt att hitta gratis parkering också trots att det var mitt i stan i Malmö. Annat hade det varit i Stockholm! Knappast gratis iallafall...

Vaknade upp till strålande sol (tjohoooo!), åt en smarrig hotellfrukost tog bilen över bron (gratis!) till Köpenhamn och gick omkring i stan och njöt hela dagen. En promenix nerför Strøget (shoppade en svart kofta) solade lite i en stor park, drack en god öl på en uteservering nere vid vattnet och båtarna, köpte en god korv med bröd till lunch (hittade inge smörebröd tyvärr) och åkte väl tillbaks till Malmö nån gång vid fem.

Lite billigt vin köpt i Danmark i takträdgården på hotellet och sedan middag på Lilla torget. Uteservering på en indisk restaurang med en stooor öl! Mums var det och det blev även en bacardi breezer på ett annat ställe efteråt.

Sen hälsade vi på farfar på söndagen. Oj vad han har blivit gammal. Det visste jag ju iförsig men ändå förtränger man det på nåt sätt. Var iallafall kul att se honom igen.

Så helt klart en toppenhelg....igen!

Weekend-trip

På fredag efter jobbet åker jag, Stu och syrran till Malmö över helgen.

Hyrbil, picnic, hotell, hotellfrukost, Köpenhamn, smørebrød, fika med farfar och massa annat skoj förhoppningsvis.

Fan att det bara är tisdag.

Men innan dess:
Ikväll blire solning, baguette och rosé vid klipporna vid Kristineberg.
Lunch imorrn med en snubbe här på jobbet. Varför han ska bjuda mig på lunch vet jag inte men kan väl va skönt å skippa matlådan antar jag...
Imorrn blir det också till å besöka sjukgymnasten för första gången sedan juni + tvättstugan. Vilken höjdarkväll!
Torsdag kinalunch med pappa om jag har tur... och kanske grillning på kvällen... och packning antar jag!
Sen ere ju faktiskt fredag. Så det går nog rätt fort.