Helgen som var

Weekend-trippen förra helgen var kanon.
Vi åkte efter jobbet i fredags i en söt liten hyrbil (tack syrran!) och hamnade i bilkö direkt. Suck... Men resten av resan gick bra, vi stannade bara en kvart eller nåt på vägen så kom ändå till hotellet vid tolv. Lätt att hitta gratis parkering också trots att det var mitt i stan i Malmö. Annat hade det varit i Stockholm! Knappast gratis iallafall...

Vaknade upp till strålande sol (tjohoooo!), åt en smarrig hotellfrukost tog bilen över bron (gratis!) till Köpenhamn och gick omkring i stan och njöt hela dagen. En promenix nerför Strøget (shoppade en svart kofta) solade lite i en stor park, drack en god öl på en uteservering nere vid vattnet och båtarna, köpte en god korv med bröd till lunch (hittade inge smörebröd tyvärr) och åkte väl tillbaks till Malmö nån gång vid fem.

Lite billigt vin köpt i Danmark i takträdgården på hotellet och sedan middag på Lilla torget. Uteservering på en indisk restaurang med en stooor öl! Mums var det och det blev även en bacardi breezer på ett annat ställe efteråt.

Sen hälsade vi på farfar på söndagen. Oj vad han har blivit gammal. Det visste jag ju iförsig men ändå förtränger man det på nåt sätt. Var iallafall kul att se honom igen.

Så helt klart en toppenhelg....igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback