Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tjoho!
Fick mitt första A på redovisningen!!!
Så det var verkligen inte helt fel!

Det livade verkligen upp min 10 timmars-dag i skolan idag!
Timmarna på jobbet i helgen lär inte heller kännas lika tunga...

Hoppas på fint väder imorrn iaf och en eftermiddag på nån uteservering!

"Sex and the city"-kväll

Middan igår kväll med tjejerna var jättemysig! Vi borde göra sånt oftare!!!

Efter mycket om och men tog jag beslutet att gå på matcherna. Det blev hyfsat mycke party igår och det blir hyfsat mycke party framöver också. Känns som rätt beslut just nu iaf!
Dammatchen var bra och AIK vann herrmatchen, det var kul att träffa innebandykompisarna så det var helt klart en bra dag!
Lite tråkigt att alla andra skulle på festen ikväll utom jag men samtidigt kände jag faktiskt att jag behövde en riktigt lugn kväll.
Så nu e jag hemma alldeles ensam och kollar på Sex and the city! Inte helt fel det heller...

Imorrn blir det BP-AIK på Grimsta med pappa. Hoppas på sol!!
Så det är ingen händelselös helg direkt!

Tvätten får jag dock ta nån annan gång.


Beslutsångest... som vanligt.

Försöker städa lite men är trött efter tentan!
Phia, Carro och Karin ska komma hit på middag imorrn så det får ju inte se förjävligt ut. Skulle gärna dammsuga men det finns tyvärr ingen tid. Suck.

Stu är på Mallis i helgen på svensexa. Så jag e ensam hemma. Om jag vill kan jag gå på Sm-finalen i innebandy på lördag, men jag har bokat tvättid och det fanns fan inte en enda annan tid när jag kollade.
Annars kan jag också gå på middag och sen följa med på efterfesten på kvällen. Men båda går iaf inte. Har inte råd och vill ta det lite lugnt nån gång...

Men vad är bäst? Sm-final på dan? Eller ferre på kvällen?
På ett sätt orkar jag inte dricka igen, men å andra sidan jobbar jag nästa helg... Men å tredje sidan så ere party som gäller typ hela maj. Å fjärde sidan ser jag inte de här tjejerna så ofta så vill ju träffa dom nåt iaf!

Gaaah, varför e jag inte född med bättre beslutsförmåga?? Verkar inte bli bättre med tiden heller tyvärr....

Får nog sova på saken.

Harkel

Har fortfarande inte blivit av med min förkylning.
Var hos sjukgymnasten igår. Kunde inte bestämma mig för om jag skulle åka dit eller vila en dag till.
Kändes rätt tungt när jag var där iaf. Började med att springa på löpbandet och som om det inte var tungt nog så sken solen in från fönstret rakt i mitt ansikte och bländade mig samtidigt som tjejen på maskinen bredvid mig luktade sjukt mycket svett. Finns det något värre en riktigt mycket svettlukt??? Det går liksom inte att andas!! (Det skulle väl vara äcklig, frän bebis-diarée eller riktigt dålig andedräkt annars... Hugaliga.)

Idag har jag fortfarande som en klump i halsen som fan inte vill försvinna! Känns som om jag konstant måste harkla mig och hosta. Å det är ju kul när man ska sitta i en sal med 120 pers och skriva tenta i tre timmar. Jag skulle själv bli galen om nån höll på så då. Så jag får ta med mig massa dricka och halstabletter typ.

Annars har jag väl aldrig känt mig så osäker inför ett prov. Men det är väl bara att börja vänja sig.

Fick ett mejl av jobbet igår om mitt sommarjobb. Tio jäkla dagar! Och inte ens tillsammans. Så det var ju skit.
Nu får jag verkligen hoppas på det nya jobbet!

Mycket att hålla tummarna för med andra ord....

Påsk

Härligt:

  • Solning på balkongen hela helgen och nya vårfräknar
  • Första grillfesten igår i Huddinge
  • Jag tror jag har fått nytt jobb!
  • Kul utgång i fredags med rosédrickande på klipporna i Alvik, pizza och uteservering.
  • Massa påskgodis kvar. Mums!

Inte lika härligt:

  • Jag vet fortfarande ingenting om jobb i sommar. Var? När? Hur?
  • Har varit "sjuk" några dar. Eller riktigt förkyld med huvudvärk snarare. Inte kul.
  • Jag borde verkligen plugga just nu! Tenta på torsdag och jag känner mig sjukt lost!
  • Massa påskgodis kvar, noooooooo!


I love vår

Hur underbart är inte det här vädret??
Vaknade i lördags vid halv elva (hade jobbat till fem) och kunde inte somna om! Så tog lite frukost och satte mig på balkongen i solen. Blev lite pluggande också till ljudet av den galna spanska tanten ovanför oss som sjöng i typ en halvtimme.
Sen skulle jag till Solna och fira pappa som fyllde 50 igår. Var ju så jäkla varmt så ville knappast ha stövlar, fick rota längst in i garderoben bland allt damm för att hitta några vårskor. Sen blev det sommarklänning också! Man får ju passa på...
Det var trevligt att träffa massa släktingar man inte ser varje dag och pappa var glad och nöjd med sina presenter.
Synd bara att jag behövde gå till jobbet till klockan nio sen på kvällen. Usch och fy.
Sen var Phia här igår och fikade och så blev det film på kvällen. En bra helg igen!

Jag gillar studentlivet när det är fint väder, helt klart!
Idag åkte jag till studentpalatset en stund, men sen tröttnade jag på att sitta där inne så jag gick ner till bänkarna vid stadsbiblioteket. Tänkte att jag lika gärna kunde plugga ute!
Det var såklart fullt på alla bänkar men jag hade tur och hittade en plats bredvid en tant. Hon undrade om jag kunde passa hennes plats så hon kunde köpa kaffe och var snäll och frågade om jag ville ha nåt. Trevligt tyckte jag. Hon gick iväg och jag började läsa, hur skönt som helst att sitta där!
Men sen när hon kom tillbaka började hon prata med mig (hon var nog ganska ensam).
Trots att jag hela tiden började kolla ner i boken och läsa fortsatte hon att prata. Bara om sig själv såklart. Om hur hon varit marknadsförare och revisor och hur hon fick ett av sina jobb och vilken skola hon gick i, några meditations-cds som hon beställt från USA och som hon avände när hon målade och läste och som hon letade efter i Ipoden så att jag skulle kunna få lyssna och höra hur bra de var...
SUCK. Och jag bara hmmade och sa okej om ens det.Fatta vinken!!!!
Samtidigt var det så himla skönt där i solen och jag ville inte behöva gå pga henne!
Så den timmen blev det inte mycket gjort...

Men det gjorde väl iförsig inte hela världen.

Nu ska jag laga mat, ugnsgratinerad falukorv och potatismos. Oh yeah.


Ingen tråkig rehabträning den här veckan, tjohoooo! :)

Min sjukgymnast är alltså borta den här veckan... Han är på EM i gymnastik (vilket förklarar tjejen jag tyckte var väldigt lik Veronica Vagner inne på hans kontor förut). Så det blev till att prova lite annan träning i veckan istället!
I måndags var jag på promenad i Grimstaskogen, väldigt mysigt även om det fortfarande var lite snö och halka kvar. Skönt att få gå i skogen för en gångs skull, trevligt med lite fågelkvitter emellan låtarna!

Sen igår var jag och mamma på Yoga. Första gången för oss båda och det var ju skönt att inte vara den enda som var smidig som ett kylskåp! Det var lite lustigt faktiskt. Väldigt annorlunda. Det bästa var nog avslappningen, inte ofta man har tid för sånt... och de tio minuterna vi skulle ligga där i slutet var svåra nog!
"Du slappnar av i tarmarna.... tarmarna är nu avslappnade. Du slappnar av i hjärtat..." hmm.. undra vad jag ska äta till middag? Kantarellsoppa hos mamma och pappa eller potatisgratäng och kyckling hemma? A juste, tarmarna vare ja! Å hjärtat!

Nä... men det var säkert bra! Svårt att koncentrera sig ibland bara! Har träningsvärk i ryggen idag iaf. Måste vart den där Cobran! Å sen var det ju jobbigt att bara sitta rak i ryggen tex! Inte ofta jag orkar göra det. Yoga kan jag nog göra om nån gång!

Ajuste, tentan gick okej förresten. Men den var jävligt svår!!