KOL!!!!!

Februari har verkligen varit fullsmockad med grejer.
Hade fem väldigt bra dagar när Stus föräldrar var här förra veckan. Gick ut och åt middag, var inne i slottet, gick runt i gamla stan, åt middag hos mina föräldrar, tittade på film och lite annat smått och gott.
Tiden gick sjukt fort och var inte lätt å hinna med plugg eller sömn när de sov i sovrummet och vi på madrass i vardagsrummet. Men det fick gå ändå.
De åkte sen hem i söndags och samtidigt åkte vi med dom in till stan för att åka till Stus jobbarkompis i Nyköping. Det var lite ledsamt att säga hejdå, känns så jobbigt att Stu bara kan träffa dom några gånger om året.
Vi kom iaf fram till Nyköping sen, lyckades glömma vinflaskan på tåget så vi fick köpa choklad istället, vi fick god middag och sen blev det lite pratande. Självklart blev klockan typ halv tolv innan vi somnade så det blev inte mycket sömn innan vi gick upp strax innan taxin kom vid kvart i fem. Hugaliga.
Sen spenderade vi hela dagen i Berlin med att bara gå runt, kolla i lite affärer, fika, äta en halvmeters hotdog till lunch, gå runt lite till...
Vi kom fram till arenan där KOL skulle spela ungefär 20 min innan de skulle släppa in, och till vår stora glädje upptäckte vi att det var ett jättelitet ställe! Kan inte varit fler än 1000 pers där iaf. Vi kom helt klart i lagom tid och vi kom in och träffade sen två svenskar i jackkön. De hade också åkt ner enbart för konserten vilket var väldigt kul!
Vi höll i hop under konserten som var sjuuuuuuukt bra! Önskade att den varit lite längre än en och en halv timme bara, hade velat höra fler låtar. Tyskarna är iaf helt jävla galna på konserter, det är ett som är säkert.
När första låten började stod vi nästan längst fram. Men när alla började hoppa under andra låten så flög man typ åt olika håll och det dröjde inte lång tid förrän vi hamnade lite längre bak. Men det gjorde inget! Sen tog tjejerna bredvid oss upp två jointar och började röka på. Som om det var helt normalt liksom. En del tyskar hoppade typ runt hur som helst, vända åt fel håll! De kollade inte ens mot scenen och verkade inte speciellt intresserade av att se bandet. Skumt hursom.

Det var iaf skitgrymt och efteråt gick vi och det svenska paret till världens näst bästa bar enligt nån hemsida. Vet inte om den var så speciell direkt, men vi drack goda cocktails!
Sen hamnade vi på en bar som hette "White trash", verkade vara den enda som var öppen sent på en måndag natt. Konstiga möbler och dekorationer och knäppa drinkar men vi hade trevligt och det var skönt att jag och stu fick sällskap nästan hela natten! De gick sen vid tre och jag och Stu stannade kvar en halvtimme innan vi sen gick mot tågstationen (och kände mer weed-lukt på vägen ut). Inte mycket var öppet och vi var skithungriga! Fanns ett skabbigt cafe där Stu köpte en halvdan macka med schnitzel i. Det enda andra öppna stället var ett kebab-ställe där det bara var det allra sista kvar på kebab-grejen. Inte så fräscht med andra ord, kan ju ha hängt där hur länge som helst.
Sen öppnade tack och lov donken så jag kunde köpa en meny där. Mums!
Vi var helt slut när vi kom till flygplatsen vid halv sex (tog första tåget) och nu hade vi tre timmars väntan. Som sedan visade sig bli längre än så, det var nämligen strejk på flygplatsen. Suck, sicken tur vi hade!
Det var bara och vänta.. två timmar visade det sig och till slut fick vi gå på flyget och åka hem. Var väl hemma vid tre igår eftermiddag. Är fortfarande helt galet trött så det blir tidigt ikväll.
Var helt lost i skolan idag efter två missade dagar så måste verkligen försöka ta tag i det här imorrn!
Nu ere gonatt!

Full rulle

Har inte mått hundra idag heller, jävligt segt måste jag säga!
Blev ingen sjukgymnast så vi får ta det imorrn och torsdag iaf...

Nu ska jag och Stu åka till Skavsta och hämta hans föräldrar som ska bo hos oss till på söndag kväll.
När de åker ska vi sen till Berlin på konsert över måndag-tisdag. KINGS OF LEON!!!! (Nu eru lite avis iaf va Mian!?) Ska bli sjukt kul!
Ingen rast ingen ro.
Nästa vecka är det dessutom Man U - Inter (eller tvärtom) i första Champions league-matchen, tapas-kväll med några nya Uni-kompisar och middag + drinkkväll med Stus jobb inplanerat.

Sen dessutom nya redovisningskursen som verkligen verkar vara fullsmockad med info och där jag missar två tretimmars-föreläsningar nästa vecka.

Puuh. Blir lite trött bara av att tänka på allt.

Men som sagt, nu ere dags å dra! Tjo å tjim!

Bläää

Kom precis hem från tandläkaren 1400kr fattigare. Buhu.
Så jäkla trist att betala så mycket pengar för något så tråkigt.
Men nu är det gjort iaf. Lyckades klara mig utan bedövning vilket var väldans skönt såhär i efterhand. Det gjorde inte så himla ont, var mer väldigt, väldigt obehagligt. Nu hoppas jag kunna klara mig från fler hål tack!

Var alltså på bio i lördags kväll. Filmen var bra men mådde hyfsat illa.
Den var filmad precis som om de använt en hemma-videokamera. Och jag klarar inte av sånt, det skakar och håller på. Blir åksjuk efter ett tag. Så när filmen började visste jag redan att jag skulle börja må dåligt. Och det hade jag rätt i. Lite svårt att njuta av filmen men jag överlevde iaf, fick kolla bort när de gick omkring och lite så...

Vaknade sen upp igår med magkramper och noll energi. Syrran skulle komma på middag och vi behövde städa och köpa mat, så hoppades att det skulle gå över under dan. Men det gjorde det inte. Var inte så hungrig och åt bara en halv korv med bröd till lunch men när syrran var här fick jag i mig lite mer än så iaf! Var ändå trevligt att hon kom, hon åker liksom om en vecka! Galet värre!

Magkramperna är fortfarande kvar och mår sådär i allmänhet vilket är jävligt irriterande, vet inte om det är så smart att åka till sjukgymnasten när jag mår såhär...

Imorrn kväll kommer Stus päron hit så det blir fullt ös den här veckan också! Men blir nog skoj!
Nu ska jag gå och vila lite innan jag måste göra mig iordning och åka till Uni.

Pluggfri helg, gud så skönt!!!

Igår var det sista fadderi-partyt, insparkssittningen!
Den började redan klockan sex så jag skulle träffa en kompis redan klockan tre för att åka på förfest!

Innan dess skulle hemtentan lämnas in (senast kl16) så såg till att skicka in den vid halv två. Har ingen aning om hur det gick, uppgiften var rätt flummig så satsar inte på nåt jättebra betyg iaf!

Hur som, gjorde mig sen iordning och den här sittningen var kostym- och cocktail-klädsel så folk tittade lite konstigt på mig som var uppklädd och partysminkad redan halv tre! Fick en hel del blickar..

Bestämde mig iaf för att inte tänka mer på hemtentan alls. Så det gjorde jag inte. Förrän jag fick en halv panikattack på t-banan. Kom nämligen helt plötsligt på att jag skrivit två av mina källor fel, inte bra!!! En timme kvar tills den skulle va inne och visste inte om jag ens skulle kunna hinna ändra det innan fyra! Ringde syrran som tack och lov kunde logga in, öppna tentan, ändra felet och sen skicka in ett nytt ex! Puuh. Men sen hade jag lite svårt att slappna av...

Var en trevlig förfest och middagen var också väldigt trevlig, bordsplacering (som jag förväntat mig att det skulle vara på båda andra) och mycket mer strukturerad och inte lika mycket fylle-slag som de andra. Med några undantag dårå. Tjejen snett emot mig var skitpackad redan när middagen började och däckade på sin stol vid nio-tiden. Hon var sen borta efter pausen mellan huvudrätt och efterrätt. En annan tjej spydde tydligen vid bordet och satt sen kvar trots spya på hår och kläder! Ännu en annan hade spytt i handfatet på toan och inne på en toa också. Fyyyy! Maten var iaf jättesmarrig och vi fick vin till vilket var gott!
Men va väl inte jättenöjd med djn... Folk hade mejlat låtlistor och grejer med massa schlager och sånt men han spelade ändå bara dunka-dunka-musik. Vi gick och önskade låtar också som inte kom... så tröttnade lite till att typ dansa till samma låt hela kvällen så åkte hem tidigt...

Idag är det som bekant alla hjärtans dag och Stuart är inget jättefan och inte jag heller antar jag. Så vi gick en promenad ner till vattnet i det fina vädret och Stu var jätteimponerad av att folk gick och åkte skridskor på isen!!! Vi gick också ut några meter på den men inte så långt... Lite läbbigt var det ju!

Nu ska vi åka in till stan och se på den antagligen jätteromantiska filmen The Wrestler. Känns som en lagom aktivitet idag! Glad alla hjärtans dag!

They tried to make me go to rehab I said no, no, no....

Fy fan, det här börjar bli jävligt segt nu!!! Går ju knappt framåt för fem öre... Suck. Det finns en maskin som jag har haft problem med efter skadan på Coop och som äntligen kändes bättre förra veckan men idag när jag var där kändes det lika jäkla dåligt igen! Kunde inte göra den alls för det gjorde ont... så typiskt.

Är så trött på att inte kunna träna för att det är kul utan behöva släpa sig till rehaben och ha tråkigt och jobbigt och segt varje gång. Jag kommer ihåg den gamla goda tiden när jag dansade eller spelade innebandy, det var jobbigt ibland men det var ändå hur kul som helst! Jag såg fram emot att träna! Men nu har jag bara ångest varje gång jag ska dit...

Hemtenta-ångest har jag också. Sitter här och kommer fan inte ihåg hur man skriver en bra uppsats (om jag någonsin vetat det). Och då ska man självklart klämma in tråkig rehabträning i den redan ångestfyllda dagen!

Nä, det är väl bara att kämpa på. Tentan blir väl klar till slut och rehaben ska väl också ta slut nån gång i framtiden... Långt fram i framtiden antagligen men nån gång ska knät fan bli bra. Och då ska jag gå på massa aerobics, step och andra roliga pass flera gånger i veckan och inte sätta min fot bland maskinerna! Det ser jag fram emot.

Nu måste jag återgå till pluggandet. Jippie.


Sittningar



Bortförklaringar...

Fan. Är jordens tråkigaste människa. Det måste jag vara.
Okej, lite fylleinlägg här men klockan är ändå halv ett på en lördag så det gör inget!
Jobb-passet igår kväll var inte att leka med. Hyfsat segt. Sov sen i Solna och det var inga problem att sova på madrass i mitt gamla rum!
Ikväll var jag på middag med mina innebandykompisar. Jättetrevligt men som alldeles för ofta kunde vi inte bestämma oss för vad vi skulle göra med kvällen.
Nån ville åka in till stan, några ville stanna kvar och bara prata, några ville åka till Garbo i Sumpan. Tiden gick och vi kom inte riktigt fram till nåt. Blev iaf så att två åkte hem. Sen skulle resten åka till Garbo. Klockan var väl tolv.
Vi ringde taxi och allt och i sista stund drog jag mig ur och gick hem. (Middna var så passande bra i Vällingby!) Fan vad trist. Men jag orkade bara inte....
Hade säkert blivit hur kul som helst! Men känns som det enda jag gör nu förtiden är att dricka typ!
Och somnade ju ändå halv sex imorse så så mycket sömn blev det inte....
Dessutom har jag inte så mycket pengar efter två sittningar, fyra andra partyn och massa annat senaste tre veckorna... Kände bara att jag inte orkade.
Men samtidigt ville jag ju gå ut med tjejerna! Nu sitter jag här istället. Fy vad trist.
Stu är också ute, nånstans i stan. Men dit orkade jag inte heller åka.
Men men... Dags att gå och lägga sig istället antar jag...
Är sjukt trött! Är nog till mesta dels alkoholen...zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Gäsp. Godnatt.

Militärsittning

Ligger fortfarande i sängen men ska snart börja plugga lite har jag tänkt.
Militärsittning igår alltså. Var på förfest med några tjejer först på lilla Essingen och det var skitskoj!
Blev lite cider och Abba-singstar. ♥
Sen blev det till å dra till själva sittningen vid sju.
Massvis med folk den här gången också, några var riktigt seriösa med utklädnaden men de flesta hade väl som jag, nåt militärfärgat och lite smink.
Middagen och dansen var trevlig, men var ganska trött hela kvällen. Vet inte varför för vi har egentligen inte haft en speciellt stressig vecka i skolan eller så. Mådde nästan illa ett tag efter middan också, trots att jag inte alls var speciellt full, tror det blev för mycket cider, alldeles för sött efter ett tag.
Blev en rätt tidigt hemgång vid tolv. Var så varmt där inne och jag var inte på jordens danshumör heller så det vart rätt lagom. Skönt å va i säng redan vid ett.

Nu blire förhoppningsvis lunch med Carro senare idag, sen jobb 21-05 ikväll, jippie! Sen blir några timmars sömn i Solna för att imorrn kolla in syrrans match. Har också middag med innebandy-polarna imorrn kväll, det ska bli skoj!!!

Bio

I onsdags var jag och Stu uppe i Vällingby och såg "The curious case of Benjamin Buttons". Rätt kul historia och en Brad Pitt som bara blev snyggare och snyggare... Najs!
Men vafan, varför ska det alltid vara så jävla amerikanskt! Tycker oftast de brukar kunna hålla sig med det alldeles för överdrivna och töntiga under nästa hela filmen, men ofta i slutet så är det som om de bara måste förstöra den!
Under hela filmen nästan så satt jag glatt och tänkte att den här var ju jättebra!!! Trots det så var jag bara irriterad nästan när vi kom ut. Kom bara ihåg de löjliga sakerna i slutet och inte de delarna jag faktiskt tyckte var riktigt bra.
Men men... det är sånt man ska försöka strunta i. Fast jag har lite svårt för det!! Jag fattar inte varför den skulle sluta som den gjorde...
Aja, sminket och allt sånt var iaf jättebra!! Brukar ofta vara så overkligt med folk i filmer som ska bli yngre eller äldre, det brukar aldrig se äkta ut. Men här gjorde det det faktiskt!
Så trots att den kunde varit 45 minuter kortare och slutet kunde varit betydligt bättre så var den helt klart sevärd!!!

Vafan

När vi köpte min dator så fick vi Office-paketet av mamma och pappa. Vi behövde dock inte installera det för det fanns redan på datorn och fungerade utmärkt att använda.
Det har vi gjort och nu när jag har börjat plugga så är det ju speciellt användbart.
MEN, nu har det börjat komma upp en ruta när man öppnar Word. "Du behöver inte ange din produktnyckel nu men vi rekommenderar att du gör det. Du kan nu använda Word tio gånger till innan du behöver ange produktnyckeln."

Så har letat efter cdn överallt typ. Men den är helt borta, har ingen aning om vart den kan vara...
Nu är jag nere på sju gånger till eller nåt...hjälp!
Och då är det ju kul att man skriver hemtenta nästa vecka!
Skit också.

Dvd-serier

Stuart och jag kollar ju aldrig på tv men däremot är vi beroende av dvd-serier.
Vi började med House och det var ju sjukt bra, kollade lite LOST=skitbra, och fortsatte sen med Grey's Anatomy som var minst lika bra. Vi beställde hem tre säsonger och det var ju hur många avsnitt som helst och det kändes till vår glädje som om de aldrig skulle ta slut! Så vi kollade varje dag, morgon, middag, kväll typ. Sen helt plötsligt tog det slut (inte så konstigt) och vi vart lite deppiga. Det var ju Grey's Anatomy-tittandet som förgyllde dagen typ!
Nu har vi iaf börjat kolla på en ny serie som Stu fick i julklapp, 24. Men fan, det är ju inte lätt att komma upp i samma standard som House och Grey's. Nu sitter vi och halvgäspar ibland. Förut kunde vi titta på typ tre avsnitt i rad och ändå vilja ha mer, nu kollar jag typ på klockan under avsnittet....
Så är inte helt nöjd direkt.
Blir nog till å beställa hem säsong fyra av Grey's snart, trots att det är dyyyyyrt!

Studentliv

Har alldeles för mycket egen tid den här veckan, hela tre helt "lediga" dagar och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till!
"Plugga!" sa Phia och det har hon ju alldeles rätt i såklart! Den här kursen är bara så flummig och jag kommer helt klart plugga på fel saker! Och det är så himla lätt att dagen bara rinner iväg utan att det blir mycket gjort...

Å andra sidan är det ju bra med mycket egen tid, då hinner man ju planera in grejer som måste göras, när man har tid att göra dom...

Hann till sjukgymnasten igår och ska dit igen imorrn. Idag efter skolan träffade jag Phia och Nattis. Väldigt trevligt och åt världens godaste (jag lovar, det är sant!) middag i Kungshallen. Det var nog förmodligen också världens onyttigaste middag vilket kanske inte var sådär jättebra men gjort är gjort!
Kul å träffa tjejerna och fick iaf höra lite mer om Nattis nya snubbe!
Senare i veckan blir det förhoppningsvis en fika med Kennet, militärsittning och lunch med Carro! På fredag ska jag sen jobba det jätteroliga passet 21-05 och det ser jag verkligen fram emot....NOT!!!!

Kul på jobbet

Helgens felringningar:
"Välkommen till taxi 020 det är Anna"
"Hej, det är Karin, är Mona hemma?"

"Välkommen till taxi 020, det är Anna"
"Hej, jag heter också Lena."

Vafan.

Helgens tacksamhet:

"Då är det en bil påväg, den kommer om några minuter."
"Åååå, gör den?? Tack så himla mycket!! Jag älskar dig, jag gör verkligen det!"

Okej. Tack tack.