Sicken underbar film!

Åååå vad vi hade det härligt i Zakynthos! Längtar tillbaka! Har nämligen precis varit hos Nattis och sett film därifrån. Det var ännu roligare än jag hade föreställt mig! Tror inte jag har sett mig själv full på film förut, hihi, det var en upplevelse.
Å att se alla människor igen! Norrmännen och Henke å Jesper! Ruggigt kul! Tack och lov för att vissa minnen finns med på filmen, typ när Mian dissar Norrmannen och säger åt honom att det nog är dags för honom att gå hem och lägga sig! Klockrent! Haha...

Vi såg filmen fyra gånger. Jag skulle gärna ha sett den några gånger till men jag var tvungen att åka hem, börjar ju nämligen jobba imorrn!
Gud vad jag HATAR att parkera me toyotan! Usch å blä och fy! Men var liksom tvungen att fickparkera för det fanns ingen annan plats. Fick kämpa länge men till slut lyckades jag!
Såg sen när jag kom in att jag hade fått ett sms från Robert för några timmar sen. Det var ju passande nu när vi precis sett Zakynthos-film! Men får ta å svara imorrn. Klockan e nämligen typ nio på morgonen i Australien nu och jag tror inte att de har gått upp än.

Nu måste jag ta å sova! Vill inte va helt slut imorrn!


Snart slut på ledigheten...

...Jag börjar nämligen jobba på onsdag... Det är väl skönt på sätt och vis men det är faktiskt inte så tokigt att vara sjukskriven såna här dagar när kompisarna är lediga och man kan hitta på roliga saker.
Idag har jag varit i Västermalmsgallerian med Phia, Carro och Nattis. Jag köpte ingenting men det var trevligt ändå!
Jo, pannkakor med sylt blev det trots att jag lovat mig själv (som så många gånger förut) att jag inte skulle köpa nån mat. Men det var himla gott så jag förlåter mig själv för den här gången!

Sen har vi haft B-lagsmatch ikväll mot Huddinge så den har jag vart och tittat på. Det var en hyfsat underhållande match men vi förlorade tyvärr med 4-2. Men men..

Fick svar från magnetröntgen idag och det var inget annat än korsbandet som var av i knät så det var ju bra! Ska till sjukgymnasten imorrn så förhoppningsvis får jag lite nya övningar att göra hemma.

Imorrn kväll ska jag hem till Nattis och b la annat se film från Zakynthos i somras! Det lär bli en höjdare!

Tjejkväll

Det blev en ganska lång dag igår.
Var uppe vid sju, en liten chock för kroppen som nu börjar vänja sig vid att gå upp runt halv elva.
Det var kul att träffa alla i laget, saknar dem! Matchen däremot var ingen höjdare! Torshälla var riktigt dåliga men vi var om möjligt ännu sämre! Konstigt nog så lyckades vi ändå få med oss två poäng, vi vann nämligen i sudden med 4-3. (hur det nu gick till!)
By the way, det var skittråkigt att inte kunna vara med och spela!

Var lite kluven gällande kvällen. Laget skulle nämligen ut och det brukar bli himla kul!
Men jag känner ändå att jag gjorde helt rätt val när jag istället åt tacos hemma hos Phia med Mian, Carro, Nattis och Ro. Vi tittade även på ett antal avsnitt av Sex and the city, det är ju så bra!! En riktigt mysig kväll blev det!
Blev dock än en gång utskrattad av Nattis för min gångstil! *Grrr* Men tji fick hon, mitt val av svart kamel var inte speciellt svårt!

Idag har jag provcyklat motionscykeln som vi lånat eller köpt av en av mammas vänner.
Det känns däremot inget vidare att bara få cykla 8 minuter utan belastning. Det är ju inte jobbigt för fem små ören! Men brände ca 50 kcal så det känns ju bra att jag slipper ha ångest över chipsen  ett av chipsen jag åt. Jippie!
Äh, vem är det jag försöker lura? Varför ha ångest, mat e ju mitt liv och dessutom är det ju helg så då får jag äta precis vad jag vill!


Jag tycker om er flickor...

Invalido coming through!

Lunchen med Phia idag var himla najs! Trevligt sällskap å riktigt smarrig kyckling fajitas, kan inte klaga direkt! Det får absolut inte dröja så här lång tid tills vi ses i fortsättningen!

Sen var jag i stan å blev utskrattad av Nattis å Lisa för att jag gick roligt. Jag tyckte ändå att jag försökte koncentrera mig på att inte halta så att det skulle se normalt ut. Det verkar inte som om jag lyckades. Men jag klarade av att gå hela dagen utan krycka och hade inte speciellt ont, inte fy skam!
Vi gick nämligen tusen mil för att Lisa till slut skulle få shoppa loss! Väldans nöjd verkade hon vara med inköpet! Blå å rätt söt var den. Vi får se om hon är lika nöjd efter ikväll, hehe...
Sen fick jag besöka Lisas lägenhet för första gången! Finfint hade hon det!

Imorrn är det dags för bortamatch i Torshälla. De ligger näst sist i tabellen så jag hoppas att vi vinner den matchen!
Bussen åker halv nio från Jakobsberg så det är bäst jag går å lägger mig snart!


VARNING: Ring inte Lisa ikväll! Hon vill inte bli störd! Hehe...


Fy för kryckor!

Sitter och funderar på om jag måste ha kryckan med mig imorrn när jag ska in till staden. Jag tycker bara att den är i vägen så helst skulle jag skippa den. Men å andra sidan så kommer jag säkert få ont eller ramla eller nåt annat jobbigt om jag inte tar med mig den där j-kla kryckan.. Så får väl släpa runt på den iallafall.. suck..

Aja, slut på klagandet för imorrn har jag iallafall saker att göra! Wohoo! Ska antagligen äta lunch med Phia som jag inte har träffat sedan nyår! (Ve och fasa att det var så längesen!) Sen ska jag träffa Nattis å Lisa inne i stan. Så det blir förhoppningsvis trevligt!

På lördag är det middag hos Phia! Ååå så skoj det ska bli att få träffa alla tjejorna! LÄNGTAR!


Fixardag!

Tittade på LOST hemma hos Mian igår. Det var himla trevligt!
Gud så underbart att det har börjat igen! Jag har verkligen saknat det!

Idag hade jag verkligen bestämt mig för att jag skulle gå upp senast halv tio. Ändå vaknade jag halv elva...
Jag kan verkligen inte gå upp "tidigt" om jag inte absolut behöver det. Ändå lägger jag ju mobilen på andra sidan rummet för att jag ska behöva gå upp och stänga av alarmet. Det verkar inte hjälpa. Får väl ta och köpa minst 10 väckarklockor och placera ut dem på olika platser i mitt rum. När jag har stängt av alla dem så borde jag ha vaknat till!

Idag har jag gjort lite saker som jag har tänkt länge på...
Jag har valt ut en massa digitala kort från Zakynthos, Bulgarien, Midsommar, Studenten och Åre som jag ska framkalla. Sen har jag även tagit bort en himla massa kass musik från datan. Så vem vet, den kanske inte kommer va lika seg längre? Man kan ju alltid hoppas!
Men nåt som jag borde ha gjort men inte orkat är att dammsuga i mitt rum. Det är ju så väldans tråååkigt! Får väl göra det imorrn istället.

Nu är det matdags...





Börjar bli trist..

..å sitta hemma nu..
Idag har jag vart på magnetröntgen. Jag fick lägga mig på en "bår" som sen åkte in i en tunnel. Jag fick sedan ligga i tunneln i ungefär en kvart. Först när jag låg där tänkte jag att nu kommer jag somna! Men precis när jag tänkt det så började de bullra ordentligt. Det var en massa skumma ljud som lät hela tiden så någon sömn blev det knappast! Inte för att det gör något direkt..
Sova gjorde jag däremot på eftermiddagen. I typ två timmar! Galet! Jag förstår inte hur det kan vara så svårt att gå upp! Tänker alltid att nu ska jag bara sova en kvart eller så. Men det går liksom inte! Snooze-knappen är för frestande!

Imorgon ska jag till en sjukgymnast. Det känns skönt att få veta vilka övningar jag kan göra så att jag kan börja träna upp knät. Hoppas jag får röra en hel del på mig för börjar få rejäl ångest nu! Har ju legat i soffan i en vecka!! Usch!

Jag hoppas att det blir LOST-kväll hos Mian imorrn! Jag får se om hon ska rida eller ej...

LOST, som jag har väntat!

Jag kan nästan gå igen.

Knät känns bättre idag. Det är lite stelt och obekvämt och så...men ändå.

Det verkar som om tjejorna hade det trevligt igår, de va ju himla bra även om jag också väldigt gärna hade velat följa med. Men det kommer fler kvällar.

Det blev inte två vinster idag men det blev en vinst och en oavgjord.
Vi vann våran match mot Huddinge med 6-4. Riktigt skönt!

Ikväll har jag tittat på "Så som i himmelen" igen. Vi hyrde den i tre dagar så jag hinner nog förhoppningsvis se den imorrn också. Ja, så bra var den faktiskt!

Nu ska jag nog ta och sova snart, så kan jag försöka gå upp hyfsat imorrn bitti. Inte för att jag tror att det kommer gå speciellt bra men jag kan ju i allafall göra ett försök.

Så som i Himmelen...

Filmkvällen igår blev bättre än jag förväntat mig.
Först tänkte vi se "The terminal" men den var så usel så vi stängde av den efter en halvtimme. Ingen bra start på filmkvällen men det blev bättre...
 Vi tittade på  "Coach Carter" istället som var en himla bra film!
När den var slut tittade vi på "Så som i Himmelen". Den var riktigt ruggigt ruskigt galet  bra!! Den bästa film jag sett på mycket länge. Men ska nog ta och se om den idag för när jag å pappa skulle se den igår så låg mamma och sov i rummet bredvid så vi var tvungna att ha väldigt låg volym. Dessutom började skivan hacka i mitten av filmen, väldigt irriterande!!!

Nu ska jag göra mig i ordning. Vi har match kvart i tre så jag ska åka och titta på den. Sen ere herrmatch  efteråt. Ser fram emot en trevlig innebandydag och förhoppningsvis två vinster!

Tack å hej!


Bläää...

Det blir tyvärr ännu en filmkväll ikväll. Suck.
Hade sett fram emot utgång men päronen tyckte inte det var någon bra idé alls. De har säkert rätt men ändå. Ville verkligen träffa flickorna! Saknar dom!


Försöka vara lite positiv?

Idag har jag inte gjort speciellt mycket intressant. Har mest legat i soffan och tyckt synd om mig själv..
Kan meddela att jag idag har ätit (förutom all annan mat):
En kitkat, en twix, en halv chokladkaka och en halv påse gott och blandat. Snacka om ångest!!! Men det måste ju vara tillåtet att få tröstäta lite efter det här beskedet... Dessutom var de två sistnämnda Sandras fel eftersom hon hade med sig dem. Vi har tittat på Hotet, ingen höjdarfilm tycker jag men det var trevligt att hon kom förbi!
I vilket fall som helst så SKA jag börja mitt nya nyttiga liv på måndag. Då j-klar!! Känner mig riktigt peppad redan!

Nu ska jag ta och sova. Måste nämligen förbereda mig på att svulla igen imorgon. Då är det som sagt släktträff och det lär finnas en himla massa kakor och bullar. Bäst att inte komma dit hungrig iallafall, det är riktigt riktigt farligt!

Är himla tacksam för alla som har brytt sig om hur jag mår, skickat "krya på dig"-sms och sånt. Det värmer!


Korsbandet är av...

Svullnaden i knät hade inte gått ner igår så jag tyckte att det var bäst att vi åkte in så att en läkare kunde titta på knät och konstatera att det inte var någon fara..
Jag och pappa kom till KS halv sju ungefär. Vi fick veta att eftersom jag bor i Hässelby så skulle vi egentligen ha åkt till S:t Göran. Men det gick bra ändå.
Vi fick sitta och vänta tre och en halv långa timmar. Inte roligt!
Sedan tittade en läkare på mitt knä, vred det åt olika håll och så. Sedan berättade han att mitt högra knä inte kluckade. Vad bra! tänkte jag. Men det var tydligen inte så bra eftersom han sedan visade att mitt vänstra knä kluckade. Det var alltså korsbandet som var av i mitt högra knä.
Jag fick röntga knät och fick konstaterat att korsbandet verkligen var av.
Det betyder att jag inte kommer kunna spela innebandy på väldigt väldigt länge. *snyft*
De som känner mig vet att innebandyn är mitt liv och därför kan jag verkligen inte förstå hur jag ska klara det här...
Men men...
Något annat som känns riktigt skit är att det nu är helt kört, jag kan inte följa med till Åre.
Hade lite beslutsångest innan det här. Skulle jag åka till Åre och ha ångest för att jag skulle missa bortamatch i Visby? Eller skulle jag åka på matchen istället och ha ångest i de fyra dagarna som tjejpolarna var i Åre?
Nu slutar det med att jag istället kommer ha ångest hela tiden!!!

Jaja, slutpratat om det där för tillfället.
I morgon är det släktträff som gäller. Min kusin Alexander fyller 13 år. På kvällen blir det eventuellt utgång. Eftersom jag inte kan gå ordentligt hoppas jag på att polarna kanske vill gå nånstans och bara sitta och snacka lite. Tycker jag skulle vara kul.
På söndag har vi match mot Huddinge så jag får åka och titta på den.

Tjing plong!

Helvetes j-vla skit!

Orkar verkligen inte!!
Hur ska jag överleva det här??

Bättre men inte bra...

Idag känns det lite bättre i knät i allafall. Alltid nåt.
Sova kunde jag också göra! Vaknade vid halv elva. Sen blev det soffan igen. Har tittat på Bröderna Lejonhjärta. En riktig höjdarfilm!!
Min chef ringde idag och sa att det vore himla bra om jag kunde komma till jobbet i morgon eftersom det är planeringsdagar torsdag och fredag. Men jag får se hur det känns i morgon. Känns inte speciellt frestande att hoppa ner till t-banan på kryckor. I vanliga fall, när jag går riktigt fort, så tar det ungefär tio minuter att gå ner. Undra hur lång tid det tar på kryckor!? Usch! Hemska tanke..

För ungefär en halvtimme sen ringde Robert från Australien. Det var kul att höra hans röst.
Saknar honom. Speciellt sådana här dagar när livet inte känns toppen precis.

Idag har det nte blivit lika mycket tröstätande men känns ändå inget vidare att bara ligga i soffan och knappt röra på sig. Skulle vilja träna! Men även om jag inte kan spela innebandy så kan jag iallafall titta. Så nu ska jag ta och äta lite och sedan ska jag åka och titta på min lillasyrra som spelar DM-final mot Väsby ikväll. Hoppas på en spännande match!

Tjingeling!

Känns så j-vla onödigt!

Har tänkt ett tag på att det vore skoj att skaffa en blogg. Men har tyckt att jag nog inte har tillräckligt med tid för det och att jag nog inte skulle skriva så ofta. Jag har ju jobbet, sena träningar, matcher å massa sånt. Men så hände något riktigt tråkigt...
Igår spelade vi DM-semifinal mot Balrog, ett av Sveriges bästa lag. Jag hade sett fram emot matchen ett bra tag. Vi visste allihopa att vi var mycket sämre än Balrog men det skulle bli kul att se hur mycket sämre vi var. Vi är ju ändå ett topplag i ettan så om vi spelade bra kunde vi faktiskt ha en liten chans att ge dem en riktig match!

Har varit riktigt förkyld i några dagar nu så jag mådde inget vidare igår egentligen. Bestämde mig ändå för att spela matchen, detta ville jag inte missa!
När ungefär halva matchen hade gått låg vi under med 0-2. Då skulle jag in i en närkamp med en Balrog-tjej men jag kände redan innan att jag kom fel, jag var inte riktigt med. Det slutade med att jag flög som en vante in i sargen. Jag hamnade konstigt med knät, det kändes som om det var något som vred sig men jag vet inte. Det verkade ändå inte vara någon jättefara men jag kunde såklart inte spela klart matchen. (som för övrigt slutade 0-7)
I natt gjorde det väldans ont och jag kan inte ha sovit mer än fyra timmar kanske. Det spelade liksom ingen roll hur jag placerade benet, det gjorde ont ändå. Värktabletterna låg en trappa upp, suck...

Ringde imorse till jobbet och meddelade att jag inte kunde komma på några dagar framöver.
Sedan blev det soffan som gällde. Där har jag legat nästan hela dagen. Fick besök av Sandra en stund så det var trevligt iallafall! Vi tittade på Love Actually som jag sett en gång tidigare. Den är riktigt bra faktiskt tycker jag! Sandra hade med sig bullar och kakor och dessutom stod en "After Eight"- ask alldeles för nära mig för att jag skulle kunna hålla mig borta. Så det blev till att tröstäta idag. =(
Hoppas hoppas hoppas att knät känns bättre imorgon för orkar inte ha ont!
Hur som helst lär det nog bli soffan imorrn också har jag en känsla av tyvärr. Är redan trött på å bara ligga där och inte göra något vettigt!

Aja, livet kan inte alltid vara på topp!
Nu är det sängen som gäller och jag hoppas på en hel del sömn i natt!


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!