Fredag, lördag, söndag.

Fy fabian för att jobba lönehelgs-natt. Eller helg-natt över huvud taget.
Orka prata med massa fulla människor när polarna är ute och har skoj.
En engelsk kund som jag försökte vara trevlig mot avslutade med "Go fuck yourself!" Ett antal fulla, "trevliga" killar (som säkert trodde att de var de första som någonsin frågat) undrade hur gammal jag var, vilken tid jag slutade och sa ju det att jag hade deras nummer så det var bara att höra av sig. Hade lust att svara att jag vägde 200kg och var 45. Undra om de fortfarande ville att jag skulle följa med ut då!

Jaja, överlevde fredag och lördag kväll ändå och igår hann jag ju iaf vara ute i det fina vädret!
Firade morfar och spelade minigolf med släkten, lyckades med bedriften att komma sist av alla. Och då var vi ändå typ tio pers. Det var ju kul eftersom jag är en sån bra förlorare! Men nån ska ju komma sist också.

Vaknade gråtande i natt för tredje gången i år. Även tredje gången någon dog i drömmen. Första gången var det min pappa, förra gången var det jag och denna gång var det en kompis! Riktigt jäkla hemsk dröm, hoppas att jag slipper fler såna i den närmaste framtiden!

Idag var jag iaf ledig. En dag! Firade med att åka och bada, två dopp blev det, vid Nacka av alla ställen. Åkte dit med Stus irländar-polare och hans tjej. Trevlig dag!

Jobbar sent i veckan så om nån e ledig så hittar jag gärna på nåt!
Fick förresten min klänning i fredags och den satt jättebra!

Somrigt

För nån timme sen kom jag hem från stan. Mian tyckte att vi skulle äta glass på Fjällgatan och kolla in utsikten. Värsta bra förslaget en underbar kväll som den här tyckte jag, Stu och Amanda.
Så det blev matlåda, kulglass och sen en promenad tillbaks till Medborgarplatsen och Söderhof, öl för dom och cider för mig.
Mums mums och mums.
Igår tog jag också vara på sommaren. Jag gick på aerobics på gymmet. Helt galet najs nu när det är semestertider och vi var typ sju stycken på passet. Massor med utrymme och man såg bra.
Har ända sen jag skadade knät önskat att jag kunnat köra pass på gymmet men inte vågat. Var en aning rädd nu med men det här gick ju bra, lite trött i knät och så men hur jäkla skoj som helst att få shaka loss lite! Önskar jag kunde köra varje vecka, helt klart!

Nu sitter jag här och försöker hålla mig vaken. Är egentligen skittrött men får inte somna för måste sova till typ tolv imorrn eftersom jag sen jobbar till tre imorrn natt. När alla polare förresten är ute och partar. Buhu.

Sommarplaner framöver:
Imorrn - sola gärnet innan jobbet.
Lördag - Picknick i Tantolunden och minigolf.
Söndag - Möjligtvis badande nånstans.
Nästa helg - Ålandskryssning med hela tjocka släkten. Party. Sol. Och god mat.
13 augusti - Skottland!!!

Nu ska jag kolla nåra avsnitt av House innan det är läggdags!

Arrrrgghhh....

Sitter och tittar slutet på Ljungskile-AIK som spelades igår kväll.
Ljungskile tog precis ledningen på en jäkla skitstraff i 90:e minuten efter att AIK har tryckt på i en kvart.
Nä, fy fan. Då var det tamefan hundra gånger roligare och sitta på tjejmiddag igår än att titta på det här.
Å så ere mulet ute igen då. Blä.

Anniepannie goes modeblogg

Har efter mycket ångest, funderande, matchande och sånt slutligen bestämt mig för en klänning. I början tänkte jag att den måste vara enfärgad (han har ju för fan rutig kilt), riktigt fin och speciell (jag går ju inte på bröllop varje dag), och varken för billig (tråkigt) eller för dyr (hujedamig). Inte heller vågar jag beställa en klänning från internet som jag varken provat eller sett i verkligheten, (den kan ju sitta hur som helst sen!). Men nu har jag iaf skickat efter en på internet iaf. Tack Carro för tipset. www.asos.com hade typ en miljoner snygga klänningar men blev ändå en jag provat i affären fast i fel storlek. Det blev lite billigare än att shoppa den i stan dessutom. Så nu hoppas vi att den kommer när den ska och att den faktiskt passar! Håll tummarna.



                                           Till slut blev det snarare så att jag istället för att tänka vad som matchar bäst, fick fundera på vad som iaf inte ser helt galet ut.


Måndag morgon... och jag är ledig!

Det blir lite skumt att jobba skift. Man glömmer bort vilken dag det är till slut.
I fredags, när typ resten av världen skulle fira att det var helg, så hade jag precis jobbat första dan och hade lör och sön kvar. Men tog iaf nåra after work.-öl inne i stan.
Var meningen att det skulle vara Stu, hans arbetskompis och hans tjej (trodde jag iaf), men istället möttes jag av ett stort gäng grabbar. Jahapp. De var alla engelsktalande och pratade en hel del jobbsnack men det var trevligt iaf! Säger ju inte nej till att höra lite irländsk, aussie och brittisk dialekt! Solen sken och vi stod uppe på taket på Scandic och kollade in utsikten.
I lördags blev det bio i Vällingby. Hancock, som var väldigt....oväntad! Nä men den var faktiskt jättebra och rolig! Åt en jävla massa godis
Igår blev det sen lite resa-moments. Först åt vi green curry och sen kollade vi kort från resan. Päronen hade ju inte sett nåra kort knappt än och de var ju jättenyfikna. Så det blev lite spontant. Vi hann ju dock inte sortera ut bilderna så inte nog med att de fick se ett antal fylle-bilder, det blev även Stuarts nakenbad i Mission beach och Jag, Stu och Darren utanför Super Pussy. Stuart var jättegenerad men jag tycktebara det var roligt! Skit samma.


Jobbet då?
Det rullar på. Väldigt lugnt och skönt har det varit med undantag från i lördags då vi var på tok för lite folk och fick äta lunchen framför datan under tio-timmars-passet. Najs? Nopp, inte direkt.
Annars har jag läst ut första Millenium-boken nu. Varenda människa har ju pratat om dom sen jag kom hem så tänkte det var lika bra att få det överstökat. Visst var den bra men tyckte ändå att den vart lite för mycket på nå vis. Lite överdrivet. Säger ju det, det blir aldrig riktigt bra när man har värsta höga förväntningar!

Nu har jag lyckats pricka in att vara ledig under två mulna, trista dagar. Resten av veckan ska solen skina från en klarblå himmel då jag såklart åter igen sitter inne på kontoret. Jag som hade hoppats på att kunna spendera "helgen" med att få tillbaka lite färg. Just my luck.

Jaja, får se om jag kanske träffar Nattis om nåra timmar. Sen blire tjejkväll senare, mysigt värre brudar!


Tillbaks i stan.

Helgen i Oslo var sjuuuuukt koslig!

Vi halv fem i fredags eftermiddag åkte jag för att först hämta upp Mian. Hade skrivit ut en tio sidors vägbeskrivning och letat fram gps:en så nu skulle vi väl trots att vi är sjukt förvirrade båda två, ändå lyckas hitta fram till Hamngatan där vi skulle hämta upp Stuart..
Men det är fanimej omöjligt att hitta nånstans i city.
Vii bestämde oss för att lita på gps:en. Det var verklgen en miss. Vetefan vad den höll på med men helt plötsligt försvann den gröna pilen. Sen visade den att vi skulle svänga höger, sedan höger igen och sedan höger ännu en gång. Så vi kom tillbaks till samma väg vi var på. Snurrade runt kvarteret två gånger innan vi hamnade i nån okänd liten återvändsgränd. Försenade och irriterade. Istället fick Mian guida mig med en liten gatukalender.
Till slut hittade vi fram. Men sen skulle vi försöka hitta ut på motorvägen därifrån. Suck. Vägbeskrivningen hade dessutom valt en annan väg en den vi hade tänkt ta så den var ju ganska meningslös.
Fick ett antal gånger fråga Mian vart vi skulle.
-Jag vet inte, svarade hon.
-Du har tre sekunder på dig att bestämma dig, ska jag svänga rakt fram eller höger???

Efter typ en timmes körande kom vi till slut ut på motorvägen. Puh, vilke pärs!
Sen gick det ganska smärtfritt enda fram till Oslo iallafall. Jag körde första halvan och Mian resten. Stuart låg helt slut i baksätet typ hela vägen.

Det tog sin lilla tid men till slut började vi närma oss. Även nu hade vi en vägbeskrivning som i början funkade utmärkt.
Sen sa den åt oss att svänga vänster i rondellen som skulle komma. Vilken jävla rondell! Kom ju fan ingen sån. Vi hade ingen aning om vi skulle svänga av eller ej så det slutade med att vi körde förbi typ hela Oslo och fick fråga oss fram vid två bensinmackar.
Vid halv två på natten var vi äntligen framme sen. Tack och lov funkade det enda telenumret vi hade och vi fick tag på både twinsen och deras kompis.
Vi däckade på våra madrasser och vaknade hyfsat utvilade på morgonen till strålande sol. Fy fan vad najs!
Då fick vi lite guidning i stan av twinsen och Andreas som visade sig vara Mys pojkvän. Vi gick till det nya operahuset och fick lite Sydney-flashbacks. Sen mötte vi upp syrran också, köpte god lunch och satte oss på en gräsmatta i stan och drack smirre. Slurp.
Jag, Mian och syrran gick å kolla in lite klänningar men den finaste jag hittade var långt över min prisgräns tyvärr.
Ännu några cider på twinsens takterass i eftermiddagssolen. Sen en middag ute på Karl Johan, (den mest kända gatan), nåra svindyra öl på twinsens lounge/restaurang-jobb och utgång på Andreas jobb med mer öl, shots och lite svenska hits! Avslutade sen med en mega-stor fylle-pizza.

Vädret var faktiskt helt okej på söndagen också men vi hann inte göra mycket mer än att träffa syrran för en lunch på Fridays.

Mat i Oslo: Baguette till lunch, hamburgare och pommes frites till middag, fyllepizza till kvällsmat, club sandwich till lunch.
Dricka: Massvis med smirre, öl, mer smirre, mer öl, en shot.
Oslo är sjukt dyrt och förutom maten och drickan spenderade jag mer pengar på mobilen på tre dar än jag annars gör på en månad.
Jävligt nyttigt och billigt med andra ord. NOT!
Men måste ändå säga att det var himla skönt att kunna spendera lite pengar utan att behöva ha alldeles för dåligt samvete.

Skönt var det att hitta på nåt och komma bort från Sthlm en stund.
Synd bara att vi inte kunde stanna längre.

Oslo, here we come!

Har varit sjukt trött de senaste två dagarna. Inte i kroppen men sömnig liksom.
Ändå har jag sovit åtta timmar och tillåme druckit kaffe för att hålla mig vaken. (Jo, det är sant!)
Kanske är jag så trött för att jag har haft fullt upp. Två lunchdejter. Igår med Stu och idag med Carro, Phia och Nattis. Så jäkla härligt med sol me!
Sen ett evigt letande efter den där klänningen till brölloppet. Nu har jag varit inne i varenda jäkla affär i hela stan utan att lyckas. Visst fasen ska man väl undvika å ha typ blommigt när Stuart har en rutig kilt? Tycker det tar emot iaf.
Så nu hoppas jag på att Oslo har lite snygga klänninar, please!!

Vi åker imorrn efter att stuart slutar jobbet, vilket betyder att vi inte är där förrän efter midnatt. Chris och My går det typ inte att få tag på och de jobbar till tre imorrn kväll. Så istället får vi hoppas att deras snälla kompis Andreas kan lyckas guida oss rätt och släppa in oss!
Å så hitta dit med bilen... Ojojojojojojojojojojoj... Noll lokalsinne, det är ju helt uppenbart att det ska bli nåt slags problem imorrn. Har iaf en tio sidors vägbeskrivning till gränsen så det borde ju funka. (nåt måste man ju göra på jobbet) Däremot måste vi hämta upp Stu i city. Det lär bli skoj. NOT!

Nä, kanske dags att gå och lägga sig. Mycke å fixa å greja imorrn.

Sen sist jag skrev har jag...

...varit ute för första gången sen jag kom hem. Alltså verkligen på tiden. En riktigt skoj kväll, fullt ös på dansgolvet hela natten till 90-tals hits!
...varit på bio och sett SATC-filmen. Den var jättebra såklart men jag hade på nå vis ännu högre förväntningar.
...jobbat hela helgen. Blä.
...sett två dvder, Stockholm Boogie och Ratatoille. Båda får godkänt.
...läst ut en bok, Violets are blue av James Patterson. Loved it!
...spelat kubb två gånger. Båda kvällarna var najs även om jag inte helt oväntat är världens sämsta förlorare. Fy fan.
...solat lite när jag haft chansen men egentligen mest bleknat bort på kontoret.
...cyklat in till stan i ösregn för att leta klänning till bröllopet i Augusti. Inte blev jag klokare.
...bowlat! Gick helt okej så den dåliga förloraren behövde inte må så uselt iaf.
...varit skitnyttig och ätit pizza och choklad. Både älskar och hatar att få chokladaskar. Hur farligt som helst.
...kollat slutet på EM. Nu är det allsvenskan som gäller. Började ju inte helt fel med vinst 1-4! :)
...ätit kina-mat och sushi buffé vid Zinken. Finns inget bättre och trodde jag skulle spricka efteråt.
...rört kroppen lite iaf. Jogging och promenader. Inte tillräckligt för all alkohol och onyttig mat dock.
...spelat singstar all by myself. Inte gör det nåt, det är ett sjukt bra sätt att fördriva tiden!
...drömt att jag var döende i en livshotande afrikansk sjukdom. Hade några timmar kvar att leva. Riktigt läbbigt!
...börjat på det här inlägget ungefär hundra gånger men aldrig orkat avsluta det.

Nu ska jag göra mig färdig och dra iväg på party. Träffar förhoppningsvis massa innebandy-folk jag inte sett på år och dar. Hoppas på en skoj kväll!