Jobbiga måndagar

Jobba. Träna. Hem. Sova.
Ungefär så ser mina måndagar ut.
Så också idag.

Så detta inlägg handlar inte helt otippat om... jobb och träning!

Jobb:
"Måste" börja jobba stängning på tisdagar. Inget jag ser fram emot precis. Sluta halv sex istället för halv fem. Få en ännu segare eftermiddag. Men iförsig sovmorgon till nio åtminstone. Alltid nåt.

Träning:
Idag sprang jag! Tjohoo!
Men inte så mycket. Fick springa en minut, gå en halv, springa en minut osv. tio gånger.
Men ändå! Vart ändå lite lite lite lite lite jobbigt iallafall. Bara en sån sak.


Ja, nu ere väl sova som gäller då! Gonatt!


God Jul!

Har fått operationstid. För mina skruvar. Nedsövning och grejer.

Blä.

21 december.


Men skönt sen att ha det gjort såklart...


Filmtajm

Fick ett bio-presentkort i julklapp. Det är fortfarande oanvänt. Skandal! Jag gillar ju liksom att gå på bio, men det blir aldrig av bara.
I fredags blev det vita duken iallafall, med nåra från laget. Presentkortet användes dock inte eftersom det blev nå strul. Aja, jag har ju ett år till på mig.
Premiären av nya bond-filmen såg vi. Inte mitt förslag direkt eftersom jag nog inte sett en hel bond-film i hela mitt liv. Men nån gång ska väl vara den första.
Filmen var helt klart sevärd även om den gärna hade fått sluta minst en halvtimme innan den gjorde, den var lite väl töntig och långrandig i slutet.
Steffi som satt bredvid mig, hade nog velat att den slutat ännu tidigare, hon somnade nämligen redan efter en timme. Hon måste varit väldigt väldigt trött för nån sömnpiller-film var det ju knappast!


Igår kväll hyrde vi äntligen Beck-filmen efter misslyckade försök tidigare helger.
Det blev ingen ny favorit dierkt.Jag tycker nog bäst om de filmer där mördaren avslöjas i slutet. Å vad Tre kronor-Mimmi gjorde där som polis fattar jag inte riktigt. Hoppas hon inte ska vara med i resten av de nya filmerna, för hon var inge vidare enligt mig.
Nu låter det som om jag tycker att filmen var skitkass, men så var det inte. Den var såklart inte dålig, jag har bara höga förväntningar, beck-fan som jag är.
En bra filmhelg var det helt klart ändå!


Knä-framgångar

Läkaren ringde mycket riktigt idag. Fan vad svårt det är att prata med den människan! Hinner aldrig fråga alla mina frågor. Han lyckas alltid låta så stressad och jag hinner knappt presentera mig innan han typ har sagt hejdå och lagt på...
Därför var det ju skönt att jag redan hade spelat in ett meddelande och fått med det mesta jag ville ha frågat.
Han sa iallafall att det inte borde vara några problem att resa. Men jag måste ta ut nåra skruvar (visste inte ens att jag hade några) ur knät först. Vilket antagligen innebär nedsövning och grejer. Men det ska jag nog lyckas överleva.

Sen fick jag lite fler positiva nyheter hos sjukgymnasten idag.
JAG SKA FÅ SPRINGA PÅ MÅNDAG!
Det kommer bli riktigt skönt och kul även om jag ju vet att det kommer vara jävligt jobbigt också. Kondisen är nere i botten och jag minns från förra gången att det faktiskt är möjligt att halv svimma efter sisådär fem minuter på löpbandet...
Men sånt kan man ju ta! Bara jag slipper en del av dessa tråkiga maskiner...

I <3 min gamla data

Sitter i mitt rum och bloggar nu.
Underbart skönt.

Tack tjejer för en mysig kväll igår.
God mat och erat sällskap. Svårslaget, helt klart.


Fan, det är redan torsdag imorrn!

Helgalet...
Imorrn kommer nog läkaren ringa mig tror jag.
Är lite rädd för att han ska säga åt mig att jag inte kan resa i vår. Hoppas hoppas inte!!
För klart vi ska till Aussie och NZ, Mian!

Nu ska jag sova. Börjar tidigt imorrn. Snark.


Maskerad

Idag var det maskerad på dagis.
Frågade nåra fröknar på de andra avdelningarna igår om de skulle klä ut sig.
Jag fick svaret att självklart ska fröknarna klä ut sig! En avdelnings fröknar skulle vara Häxor och en annan katter.
Sen frågade jag fröknarna på min avdelning vad vi skulle ta och klä ut oss till.
- Nä, jag vill inte klä ut mig.
- Inte jag heller. Men du kan ju göra det om du vill.
Jävla torrbollar!
Jag klädde iallafall ut mig till en röd katt. Var egentligen en djävulssvans och horn men med lite ritade morrhår var det ingen som tog mig för nåt annat än en katt. (Jo, nån frågade om jag var en drake.)
Det var iallafall en skitskoj dag på dagis med disko (barnen stod och hoppade och skuttade till typ Bubbles och Markoolio), popcorn och saft, film, hamburgare till lunch och massvis med söta barn!

Sötast: Neo, en skitgullig 1,5-åring med hockeyfrilla på min avdelning. Han var utklädd till Stålmannen. Hade kunnat krama honom hela dagen lång, så söt var han!

Populärast: På den stora avdelningen var sex killar inte så otippat Spiderman. Med maskerna på var det omöjligt att se vem som var vem.


Skum känsla

Läste precis ett inlägg på Roberts resedagbok (kan inte kalla honom mitt ex men ragg är inte heller ett bra ord). Han har varit i Australien ett bra tag men nu har han åkt till Fiji. Brukar läsa hans resedagbok ibland. Nu skrev han iallafall lite om sin tjej som han lämnat i Aussie och som han saknade en hel del.
Klart jag fattade att han träffat tjejer och så och att han kanske skulle skriva om sånt nån gång men om jag ska vara helt ärlig så trodde jag inte att jag skulle reagera nå vidare om han gjorde det.
Men nu måste jag erkänna att jag hade lite fel för visst kändes det lite halvknäppt att läsa...
Inte för att jag är avis och så, för jag är ju inte intresserad av honom längre. Men ändå. Har aldrig varit med om sånt här förut. Första gången liksom.
Men kul såklart för honom (inte att de lämnade Aussie på olika håll dårå, men att han träffade en tjej) för han  är en jättegullig kille, helt klart...
Fan, kan ändå inte låta bli att garva lite åt mig själv.
Hahaha...

Partyfri helg

Med fyra utgångar sen senaste löning tänkte jag att det vore skönt med en lugn helg.
Så mina planer inför helgen var inte så mycket mer än nyktert och billigt.
Men så jättebilligt blev det inte eftersom jag rååkade shoppa en kofta och ett par svarta brallor igår. Oops.
Å helt nyktert blev det inte heller (vafan) eftersom mormor var här och kollade in lägenheten. Så det blev ett glas vin och lite päronkonjak. Men det får jag ju ändå ta å räkna som nyktert annars har jag ju misslyckats totalt med mina planer.
Annars har det varit en väldigt lugn helg. Riktigt skönt!
Imorrn blire lite IB ser det ut som. En match på dan och en på kvällen. Förhoppningsvis blir de underhållande.
Det var min helg det.

Mitt kärleksliv

Har ju tänkt att jag inte ska skriva nåt om sånt här men vafan, det är väl ändå ingen som läser den här bloggen så spelar roll...

Hursomhelst.
Jag trivs rätt bra med att vara singel. Friheten, tiden jag har för mig själv, allt det där. Bla bla...
Men klart det vore mysigt med en pojkvän i höstmörkret. Det kan jag erkänna. Speciellt nu när typ alla polarna har snubbar.
Är lite avis på era söta blogginlägg om hur gullig han är, hur mycket ni saknar honom, hur underbart livet är, allt det där...
Vill också ha.
Jag vill helt enkelt också vara kär...
Låter ju så underbart. Ibland. Oftast.
Men just nu är det rätt dött på kärleksfronten. Heldött faktiskt.
Aja, nån gång hittar jag säkert nån som jag gillar och som gillar mig tillbaks. Och som inte är en mupp eller alltför svår att förstå sig på. Förhoppningsvis. =)

Nä, nu ska jag ta och glömma det här inlägget och istället intala mig själv hur jobbigt det skulle vara med en pojkvän och hur mycket jag verkligen vill fortsätta vara singel, för det är ju tydligen då han dyker upp. Har jag hört.

Inlägget tillägnat "Norsken".


Rise and shine!

Fan, man ska inte skriva sådär! Det är riktigt farligt!
Det hjälpte inte att jag tog i trä heller...

Vaknade nämligen i morse av att mamma knackade på dörren.
Jag tittade på klockan och upptäckte att det var en kvart efter att jag skulle gått. Mobilen som jag ställt på väckning låg bredvid mig i sängen så jag måste ju ha gått upp och stängt av alarmet. Men det kommer jag inte ihåg för fem öre.
Tänkte att nu ere fan kört. Jag kan inte hinna i tid till jobbet!

Men som tur var kunde jag kasta på mig kläderna och åka med mamma. Kom senare på att jag istället hade kunnat ta bilen och slippa stressa så mkt men men... Jag hann i allafall till jobbet och det var ju det som var det viktigaste! Kom en kvart tidigt tillåme!
Gick däremot hela dagen med riktigt skabbigt, äckligt, smutsigt hår eftersom jag ställt klockan tidigare för att tvätta håret. Det hanns ju inte tyvärr. Bläh! Men det e ju sånt man får ta...

Men lite läskigt när jag lyckas gå upp ur sängen, gå fram till fönstret och stänga av alarmet utan att vakna. Hoppas jag slipper det på ett tag!

Härligt, härligt men farligt, farligt

Försov mig i morse. Fan, det här me å snooza e inte helt ofarligt. Ändå kan jag inte låta bli!
Förut gick jag upp extra tidigt bara för att kunna ta det lugnt på morgonen. Nu är det omöjligt. Det går bara inte att ta sig upp! Kanske är det mörkrets fel. Hursomhelst snoozar jag mer än någonsin.

Iallafall, i morse vaknade jag med ett ryck en kvart innan jag skulle gå. Brukar bli så ibland. Det knäppa är att jag ändå alltid lyckas hinna ändå, kommer liksom aldrig försent. Peppar, peppar, ta i trä! *knack knack knack*
Men att behöva kasta på sig kläderna, sminka sig sunkigt, sätta på sig det första som sticker fram ur garderoben, borsta tänderna samtidigt som man slänger på sig jackan och kastar ner en wasa-sandwich i väskan, å allt detta innan man knappt öppnat ögonen. Ingen höjdare.

Kanske borde gå och lägga mig tidigare om kvällarna så att jag slipper vara outvilad när jag kliver upp?
Nja, det verkar rätt omöjligt det med.

Krångel

Å vad jobbigt det är att sitta vid datan. Orkar inte. Blir mest en kvart här, en kvart där. Jag som brukade va inne på datan jätteofta och konstant online på msn! Nu känner jag mig inte alls datasugen...
Kanske beror det på att jag måste samsas med resten av familjen plus att datan står mitt i hallen och de andra går förbi stup i kvarten.
Jobbigt är det i vilket fall. Har ju massa å blogga om ju. Men när jag väl sitter vid datan kommer jag inte på ett skit å skriva. Boooring liksom.

Kan det trådlösa bredbandet fungera nån jäkla gång!?

Apelsiiin!

Idag kom fotografen till dagis.
Många barn var finklädda.
En söt liten unge som heter Pontus hade ny tröja, nya jeans och nytt skärp.
Vi gick in med alla barnen till fotografen som var i kuddis. Pontus blev jätterädd för kameran och gubben och började störtböla.
Vi försökte trösta men det gick inte så det slutade med att han inte kunde va me på kortet. Stackarn.
Resten av barnen var rätt glada. En stund. Men fotografen var så seg så till slut började flera gråta. Det var allmänt kaos och det ska bli himla kul att se hur gruppbilden blev... Har ingen aning om vilka som ser glada och vilka som ser vettskrämda ut. Spännande.


Trött

Jag går och lägger mig alldeles för sent om kvällarna. Så himla dumt egentligen. Tänker varje kväll att nu ska jag gå och lägga mig tidigt men det blir ju aldrig så.
Oftast är jag jättetrött vid åttatiden men då är det ju alldeles för tidigt att gå och sova. Sen blir jag pigg igen och helt plötsligt är klockan elva och jag har massor kvar att göra. Så somnar jag oftast runt tolv.
Inte konstigt att man är trött då när man sen ska upp vid sex!
Hursomhelst, nu ska det bli ändring!

Så jag börjar ikväll. Så snart ere läggdags. Eller vid tio iallafall hade jag tänkt. Jag har bara tusen grejer å göra innan dess men det ska säkert ordna sig...


Ruinerad

Var hos tandläkaren idag. Sån där vanlig undersökning.
Kort skulle vi ju såklart ta också. Min favorit, INTE. Får alltid kväljningar.
- Det brukar ju försvinna efter några år för de flesta men så verkar det ju inte vara för dig, hehe. kvittrade tandläkaren.

För första gången skulle jag betala för besöket. Inget jag såg fram emot direkt.
- Men det kommer nog inte kosta så mycket. Du är ju 20 år så då får du lite rabatt. Det blir iförsig lite dyrare om du skulle ha tandsten men det ser inte ut som du har det.
Fem minuter senare: Nämen ojsan då, här fanns det visst lite tandsten!
Jippie. Morr.
604 kr blev jag tvungen å pröjsa. Buhu.


Tack och lov hade jag inga hål iallafall! Alltid nåt att glädjas över.

Bla bla...

Men gud vad svårt det var att formulera sig idag då.
Blir nog inget vettigt inlägg ikväll. Verkar vara för trött för det här.
Inte jättekonstigt precis efter en fullsmockad helg...

Hur som helst
 
Gonatt.