Lite onodigt kanske...?

Ja, midsommar var ju skoj! Maten var hur god som helst, folk tittade lite konstigt pa oss dar vi satt med varsin tre ratters middag och snapsade ren vodka till det. Och visst blev det groddans sen ocksa! Jajamensan!
Dock kanner jag nog mig sjalv lite for val...suck..
For visst blev det hangel. E ju sa jakla hangelsugen pa fyllan, typ alltid! Och visst blev det det med en kille som jag inte hade tankt hangla med. Han e ingen snygging for fem ore men han e varldens snallaste verkligen.. Jag visste dock typ innan att han typ gillade mig. Sa da ar det ju inte sa smart att hangla med snubben om jag inte vill nat mer an att vara kompisar kan man tycka.
Men det tyckte inte jag just da uppenbarligen. Men men, sant hander ju... inte hela varlden.
Hoppades att det inte skulle bli jobbigt efterat men det blev det.
Kvallen efter skulle han halla handen och han fragade ett antal ganger om han fick kyssa mig. Och jag svarade varje gang att nej, det far du inte.
Men han fortsatte att komma och satta sig bredvid mig, lagga armen om mig, ta min hand..  Kande mig som en stel pinne varje gang men ville ju heller inte vara taskig liksom. Jag har typ forsokt undvika honom men det ar inte sa latt... Som i forrgar nar jag satt och kollade pa film i tvrummet och han var i vardagsrummet och drack sa var det liksom jattetrangt i soffan men anda sa skulle han komma och klamma sig ner bredvid mig.. Orka.. Sag typ alla andras blickar, som om det verkligen los om mig hur obekvam jag kande mig...
Men igar var han faktiskt nykter. Och trevlig. Och inte alls pa.
Skont. =)

Glad midsommar!

Det kanns lite konstigt att fira midsommar har pa andra sidan jorden. Ingen midsommarstang, ingen familj eller kompisar, inga svenskar pa hostelet alls faktiskt.
Men men.. vi ska nog ha det bra idag anda! Maten har vi iallafall!
Sill och potatis, kottbullar och brunsas, jordgubbar och gradde...Mmm.. smarrigt varre assa!
Tyvarr har vi ingen skane vi kan snapsa men vi har faktiskt, for forsta gangen i Australien, kopt en flaska sprit! Vi brukar vara for snala for det men ar det midsommar sa ar det midsommar.. =)
Sa det blir till att snapsa vodka. Yuck. Nara, det blir sakert gott... inte. Men vi kan ju blanda lite drinkar med den ocksa sa det blir nog bra..
Sen blir det en hel del goon (vin) ocksa.
A sa ska vi lara alla irlandare, engelsman, fransman och hela faderullan att dansa och sjunga sma grodorna! Synd att vi inte har nagon midsommarstang men vi far val dansa runt biljardbordet. Det funkar ju det med!

Det ska bli skoj med lite party! Jag och Mian har varit himla lugna pa sistone. Nastan lite val lugna faktiskt! Vi har bott pa det har hostelet i tre veckor nu och druckit kanske tre ganger eller nat. Galet.
Men nagra ska val vara lugna ocksa. Resten av manniskorna pa hostelet partar ju gott och val for oss ocksa. Manga dricker verkligen varje varje dag. Mysigt. Na, inte direkt.

Och det ar fan helt sjukt vad man e popular! Har aldrig varit med om nat liknande! Kanns fan som om jag skulle kunna fa vilken kille fran hostelet som helst! Inte for att jag vill ha nan for alla ar konstant fulla och inte speciellt snygga...
Sa nu far vi fan se till att jag inte hanglar med nan av dom ikvall bara for att jag ar full och glad och for att det e midsommar!
Okej Anna, da sager vi sa! Bra! =)


Du gamla, du fria...tralala

Idag ar det alltsa Sveriges nationaldag.
Jag och Mian sitter har pa bibblan kladda i gult och blatt. (Jeans och t-shirt)
Det osregnar ute. Vi sitter har och hoppas att det ska sluta snart.
Sa vi kan aka till IKEA och shoppa. Marabou mjolkchoklad, kottbullar, knackebrod, sill (till midsommar) och sakert lite annat smatt och gott...
Och glomma vara problem. For visst finns dom.
Orka vanta pa det har jakla jobbet. Orka ha varit i Brisbane i en manad utan att jobba. Orka med att jag skulle ha tjanat 2500kr nu om jag fortsatt jobba pa cafe-jobbet. Orka ha angest.
Men lite angest maste man val fa ha da och da. Det ar ju inte hela varlden. Det kunde ha varit varre.
Nu ska vi fira nationaldagen! Pa nat vis. Iallafall genom att ata god mat!
Men forst maste vi ta oss ut i osregnet.