Hahahaha

Kunnat dansa battre sjalv??
Jo men jag var nykter i natt.
Jo men visst sorru....eh...

Forsta utgangen for i ar

Ja, Alex snackade om en strippklubb innan vi akte down under. Men att vi skulle hamna dar redan forsta kvallen var inte vad jag vantat mig. Sa blev det iaf.
Men fyyyyyy. Det var fan inte speciellt trevligt. Tjejerna var asskabbiga och jag hade fan kunnat dansa battre sjalv. Om jag hade velat.
Det laskigaste var iaf att de flesta killarna dar inne var normala unga killar. Som ville ha en lapdance av en skabbig tjej. Fy fan!
Na, som sagt, det var inte min grej.
Tack och hej,

Idag åker vi!

Fy fan vad jag är trött just nu. Vill bara sova. Men får se om det blir nån sömn för har fortfarande en hel del kvar att fixa...

Igår (blire nu ja, känns ju som idag) jobbade jag sista dagen på jobbet. Det var lite tråkigt att säga hejdå till alla barnen måste jag erkänna. Vissa kommer jag sakna mer än andra...
Fick massa presenter av både personalen och föräldrarna. Väldigt snällt tycker jag! Men sötast var ändå kortet jag fick av Pontus föräldrar. De hade skrivit så snälla grejer! Blev lite tårögd till och med.

Men men. Sen blev det dags att gå hem. Kändes ändå rätt skönt. Självklart glömde jag mina vinterkängor där, suck!

En unge på dagis sa till en annan unge:
- Du får krama Anna nu för hon ska åka till Australien, det ligger låååångt bort, på en annan planet!

Ja, visst ligger det jäkligt långt bort. Men en annan planet? Njaaa.. inte direkt. Och det går ju faktiskt att ringa, skicka sms, prata med Sverige på msn. Så det ska nog lösa sig med allt förhoppningsvis.

Kom på att jag inte skrivit att jag har en sida på resedagboken.se. Där heter jag Annaaaaaaaaaa (10 a:n, fantasin var på topp... INTE.) Bara å kika in där!

Bye bye SVERIGE!!!!


Hejdå

Kvart över sex stod jag vid rondellen som jag blivit tillsagd.
Carro och Mian kom i bilen och hämtade upp mig. Jag och Mian fick ha varsin mössa nerdragen över hela ansiktet så att vi inte skulle se nåt.
Radion var på max och vi hade ingen aning om vart vi skulle. Spännande.
Efter långa omvägar var vi äntligen framme.
Vi fick varsin hand och blev ledda uppför en trappa och in i ett hus. Jag hörde Dixie Chicks-musik och jag hade väl en svag aning om vart vi var. Där togs luvorna av till sist.
Det visade sig att vi var hemma hos Phia. Där var också Lisa, Carro, Jonna, Nattis, Karin och Therese.
Det blev en mysig kväll med drink, vin, nötter, chips, jävligt god mat, ost och kex, frukt och choklad-fondue och underbart sällskap!
Tack tjejer!
Tror jag började förstå lite sen att jag och Mian faktiskt ska åka. Kändes knäppt såklart att det var sista gången jag träffade tjejorna innan avresan.

Hur som helst så kommer jag sakna er en hel del. Å även om jag inte ringer varje dag, eller träffar er varje vecka så tycker jag ändå om er hur mycket som helst ska ni veta!

Så ere...

Skum hemresa

Syrran och jag tog bussen från Odenplan hem och bakom oss hela vägen satt två kvinnor i 40-årsåldern (inte för att det spelar nån roll att det var två tanter, det var inte det som var problemet), grejen var att de satt å hånglade hela vägen på sätena bakom oss. Det där ljudet, smaskandet, gav mig fan rysningar. Mysigt å ha det i öronen. Heela vägen.
Yuck.


Som om inte resan var underlig nog redan så såg vi en gubbe som låg på alla fyra i snön när vi gått av bussen. Det såg ut som att han hade ramlat eller nåt. Jag och Sara kände oss hjälpsamma och tänkte att fan, vi kan ju inte gå förbi och låtsas som ingenting.

Så när vi gick förbi frågade jag: Behöver du hjälp upp?
Gubben svarade surt: Nej, verkligen inte! som att vi var helt ohyfsade som frågade.

Oooookej.


Love Story

Jag och syrran fick biljetter i julklapp. Så vi kunde umgås lite innan jag åker.
Jag åkte direkt från jobbet in till stan och köpte lite grejer till resan först. Sen gick vi och åt innan vi tog tuben till teatern vid Odenplan.
När vi var precis utanför såg jag massa kamerablixtar och grejer.
Jävlar, det var ju premiär, slog det mig. Det hade jag helt glömt bort! Inte var jag uppklädd för mingel å grejer direkt...
Men vafan, spelar roll egentligen. Alla behöver ju inte ha paljett-klänningar som Alice Timander...

"Pjäsen" då... Jo, Love story var jäkligt skum. Första akten var inte alls speciellt bra tyckte jag. Men sen tog den sig absolut i andra. Skämten var då plötsligt riktigt roliga. Det var inte alls vad jag väntat mig men visst var det bra!

Kändisspaning: Allt ifrån Idol-Dhani till Arne Weise.

En mycket trevlig kväll!


Lite tomt

Inget Grey's Anatomy ikväll. Kändes lite konstigt måste jag säga. Som att nånting fattades.
Men ändå rätt lägligt att det var sista avsnittet förra veckan. Och vilket avsnitt det var! Helt omöjligt å hålla tårarna tillbaka. Låg å hulkade i sängen en stund innan jag lyckades somna, täppt i näsan, med svullna ögon och nästan lite ont i huvudet pga gråten... Så kan det gå. Å nu blir det antagligen inge mer Grey's Anatomy på ett tag. Buhu. Men visst ska jag väl lyckas överleva det med.

Eh...hjälp!

Jag har inte haft så mycket packningsångest faktiskt. Tänkte att det löser sig nog. Klart jag får plats med grejerna. Det blir nog inga problem att lämna lite plats till grejer jag vill köpa där nere heller.
Men nu har jag kommit fram till en sak: DET FÅR INTE PLATS ETT SKIT I DEN HÄR JÄKLA RYGGAN!
Vadå lämna lite plats? Hur skulle det gå till?
Och nu har jag ändå bara provpackat en del grejer. Inte alls så mycket som ska ner sen.
Lite smått panik? Jo men visst.

Så var det helg igen

Ännu en lugn sådan. Har inte varit ute en enda gång i år! För jäkligt trist!
Men billigt.
Fast igår hade jag ett litet slösa-onödiga-pengar-återfall. Hade sagt att jag inte skulle äta ute (gör ju av med så fasligt mycket pengar på just mat annars) och det har faktiskt gått oväntat bra hittills men jag var så trött på att säga nej till sånt så igår fick jag nog och käkade ändå i Kista med Phia och Lisa. Och jag ångrar mig inte en sekund faktiskt! Mycket trevligt var det!
Jag börjar nästan förstå att vi ska åka. Lite grann. Att jag inte hinner träffa vissa personer mer innan avresan. Väldigt konstigt känns det.

Det gör ont att bli vis

Aj. Har bara kunnat äta på ena sidan av munnen de senaste dagarna. Nu har jag upptäckt att jag är en halv visdomstand rikare.
Får se när resten dyker upp och hur mycket de ska bråka med mig då. Jag hoppas inte att de har tänkt vara alltför besvärliga.


En liten suck

Känns verkligen som att precis alla har flickvän/pojkvän just nu. Jepp, allihop.

Såhär lagom till Alla ♥-ns dag. Lämpligt. Och kul för er. Absolut.

Men det ska faktiskt bli lite skönt att lämna det här par-landet ett tag. Å spana på lite heta surfkillar.


Så genomskinligt

Satt på bussen till jobbet idag. Skittrött.

Såg att en på jobbet gick på men orkade verkligen inte prata med henne. Så jag låtsades som att jag inte såg henne.

Hon satte sig två rader framför mig. Jag vet att hon måste ha sett mig men hon orkade väl inte heller sitta och kallprata. Bara skönt tyckte jag.

När vi skulle gå av så gick hon fort av en dörr längre fram och jag tog dörren längre bak.

När vi hade gått av bussen och hon såg mig utanför sa hon:

Nämen heej! Jag såg inte dig på bussen!

Men jag såg dig, sa jag. Inte. Tyvärr. Jag sa istället att jag inte heller hade sett henne.

Fast båda två visste att vi hade sett varann. Varför inte bara skita i att låtsas? Det hade väl räckt med ett "hej". Eller?

En del saker är bra konstiga egentligen.


Mp3n e halvgalen

Min mp3-spelare lever sitt eget liv ibland. Har kommit på att det gäller att inte ha Windows media player igång när jag sätter i mp3n i datan. Då flippar den helt ur, blir väl för uppspelt över hur mycket bra (och dåliga) låtar som skulle kunna föras över.

Helt plötsligt skapar den egna nya mappar med en massa låtar som jag inte alls har lagt in.

Nu senast hade jag tre mappar på mp3n innan, men säkert tio efteråt.

Mp3n verkar gilla vissa låtar extra mycket. En del låtar förs över varje gång har jag märkt.

Som "I believe in miracles, where are you from, you sexy thing?" Den har jag aaaldrig lagt till själv men mp3n lägger till den varje gång. Försöker den öka mitt självförtroende tro??

Eller sänka det? Den lägger nämligen också alltid till alla Torsk på Tallin-ljudspår.

För att visa hur tragisk jag är?
Hmm.