Uffe-konsert

Igår kväll var jag på min första Ulf Lundell-konsert. Var där med pappa (såklart) som är typ världens största fan.
Vi satt utanför Skansen en stund innan och drack varsin öl. Sen kom några halvfulla Uffe-fans från Västerås och satte sig bredvid oss och började prata favoritlåtar och grejer... Rätt lustigt!
Det var rätt mycket folk när vi kom in, men inte för mycket, det gick att röra sig utan problem och vi stod hyfsat nära scenen. Så hyfsat lugnt förutom några fylledrullar som ragglade omkring. En blev nerslagen av nån som tröttnade på honom.

Jag hade inte så stora förväntningar på att få höra alla mina favoriter, eftersom jag gillar de lugna låtarna bäst och det var väl ungefär så det var. Han spelade en massa rockiga låtar, säkert rätt nya, och det är väl okej. Men tycker ändå han skulle spelat fler gamla låtar...
Och Uffe som har gjort hundratals grymma låtar och som har hur många som helst att välja mellan när det är dags för konsert väljer att ta med en låt som "Skaka på dom". Namnet bara skriker 60-årskris. Blä.
En annan grej som gör mig lite irriterad var att han när han väl spelade lite kändare låtar, gjorde om de lite väl mycket. T ex pratade han sig igenom alla verser i "Hon gör mig galen". Han får gärna ändra lite men inte hela låten!

Men jag menar, det var fortfarande en jättebra konsert!!! Och tre timmar, hur många håller på så länge liksom?
Han såg glad ut, och bandet var jättebra! Trummisen var full av energi, organisten såg hel-lycklig ut, basisten såg lite halvdrogad-zombie-aktig ut så en salig blandning var det!

Några regnstänk kom det men det var inte alls så farligt och inte kallt heller!
Mina favoriter: "Jag saknar dig" och "Ryggen fri".

Helt klart godkänt var det!

Läs-sommar

En grej jag älskar med att ha "sommarlov" är att jag orkar läsa vanliga böcker!
Hur underbart som helst!
Börjar jag läsa en bok under terminen vet jag att det inte finns en chans att jag orkar läsa mina tråkiga pluggböcker...

Har läst fyra grymt bra böcker hittills i sommar och de har vart riktigt bra allihopa.

Började med Flyga drake som jag hade höga förväntningar på. Men de uppfylldes helt klart. Men jag måste säga att Tusen strålande solar var bättre ändå...

Sen började jag läsa en biografi av sångaren i "Red hot chilipeppers".  Jag har väl aldrig varit nåt jättefan av dom även om jag tycker musiken är helt okej.
Hans liv är helt sjukt galet. Hans pappa rökte på med honom när han var typ elva och när han var lika gammal hade han också sex för första gången, med pappans 18-åriga flickvän! Helgalet...
Iallafall riktigt beroendeframkallande att läsa om knarkandet. Kunde inte sluta. Enda gången det var lite segt var när han var drogfri i några år. Boooring. Men sen kom återfallen på rad vilket jag hurrade över... Helt klart en av de bästa böckerna jag läst på väldigt länge!

Sen i Skottland hann jag också börja läsa "Jack & Jill", en Alex Cross-bok. Rekommenderar helt klart alla kriminalböcker om Alex Cross, av James Pattersson.

På flygplatsen i Skottland köpte jag också andra Twilight-boken. Känns lite som tonårsböcker men fan vad spännande de är!! Lika berondeframkallande som Chilipeppers-biografin, om inte mer!
Varför i hela friden köpte jag inte tredje boken på en gång??? Vill ha meeeer. Ni som inte läst nån av böckerna än, gör det!!!!

Nu är bara frågan vad jag ska läsa här näst...


Mitt "sommarlov" so far

Shit pommes. En hel månad sen jag skrev.
Har sedan dess haft en grym midsommar, några helt okej jobb-veckor, en toppensemester i Skottland (och England) och mycket annat smått och gott...

Skottland-semestern kanske jag kan berätta om imorgon om jag har tid över.

Efter jobbet ska jag och Stu ha sushi-picnic i Rålis med lite vin.. och lite ost och kex också kanske... Mums!
Får inte bli alltför onyttigt med tanke på hur mycket jag åt i Skottland!!! Fy fan...vad gott det var! :)
Gick iaf ut och sprang ute igår för första gången på typ ett år. Bara korta spåret i Grimsta och tillbaks men jag var ändå stolt över mig själv, och över mitt knä som bara gjorde lite ont.

Imorgon blir det en mini-semester till Åland med familjen.
Njuta på soldäck, shoppa lite i taxfreen, dricka lite goda drinkar, äta smarrig buffé, sjunga karaoke (eeh nej!!) å umgås med mamma, pappa och Sara. Ingen Stuart, han ska på "HR-boys weekend" i Riga.

Låter inte helt fel va?