KOL!!!!!

Februari har verkligen varit fullsmockad med grejer.
Hade fem väldigt bra dagar när Stus föräldrar var här förra veckan. Gick ut och åt middag, var inne i slottet, gick runt i gamla stan, åt middag hos mina föräldrar, tittade på film och lite annat smått och gott.
Tiden gick sjukt fort och var inte lätt å hinna med plugg eller sömn när de sov i sovrummet och vi på madrass i vardagsrummet. Men det fick gå ändå.
De åkte sen hem i söndags och samtidigt åkte vi med dom in till stan för att åka till Stus jobbarkompis i Nyköping. Det var lite ledsamt att säga hejdå, känns så jobbigt att Stu bara kan träffa dom några gånger om året.
Vi kom iaf fram till Nyköping sen, lyckades glömma vinflaskan på tåget så vi fick köpa choklad istället, vi fick god middag och sen blev det lite pratande. Självklart blev klockan typ halv tolv innan vi somnade så det blev inte mycket sömn innan vi gick upp strax innan taxin kom vid kvart i fem. Hugaliga.
Sen spenderade vi hela dagen i Berlin med att bara gå runt, kolla i lite affärer, fika, äta en halvmeters hotdog till lunch, gå runt lite till...
Vi kom fram till arenan där KOL skulle spela ungefär 20 min innan de skulle släppa in, och till vår stora glädje upptäckte vi att det var ett jättelitet ställe! Kan inte varit fler än 1000 pers där iaf. Vi kom helt klart i lagom tid och vi kom in och träffade sen två svenskar i jackkön. De hade också åkt ner enbart för konserten vilket var väldigt kul!
Vi höll i hop under konserten som var sjuuuuuuukt bra! Önskade att den varit lite längre än en och en halv timme bara, hade velat höra fler låtar. Tyskarna är iaf helt jävla galna på konserter, det är ett som är säkert.
När första låten började stod vi nästan längst fram. Men när alla började hoppa under andra låten så flög man typ åt olika håll och det dröjde inte lång tid förrän vi hamnade lite längre bak. Men det gjorde inget! Sen tog tjejerna bredvid oss upp två jointar och började röka på. Som om det var helt normalt liksom. En del tyskar hoppade typ runt hur som helst, vända åt fel håll! De kollade inte ens mot scenen och verkade inte speciellt intresserade av att se bandet. Skumt hursom.

Det var iaf skitgrymt och efteråt gick vi och det svenska paret till världens näst bästa bar enligt nån hemsida. Vet inte om den var så speciell direkt, men vi drack goda cocktails!
Sen hamnade vi på en bar som hette "White trash", verkade vara den enda som var öppen sent på en måndag natt. Konstiga möbler och dekorationer och knäppa drinkar men vi hade trevligt och det var skönt att jag och stu fick sällskap nästan hela natten! De gick sen vid tre och jag och Stu stannade kvar en halvtimme innan vi sen gick mot tågstationen (och kände mer weed-lukt på vägen ut). Inte mycket var öppet och vi var skithungriga! Fanns ett skabbigt cafe där Stu köpte en halvdan macka med schnitzel i. Det enda andra öppna stället var ett kebab-ställe där det bara var det allra sista kvar på kebab-grejen. Inte så fräscht med andra ord, kan ju ha hängt där hur länge som helst.
Sen öppnade tack och lov donken så jag kunde köpa en meny där. Mums!
Vi var helt slut när vi kom till flygplatsen vid halv sex (tog första tåget) och nu hade vi tre timmars väntan. Som sedan visade sig bli längre än så, det var nämligen strejk på flygplatsen. Suck, sicken tur vi hade!
Det var bara och vänta.. två timmar visade det sig och till slut fick vi gå på flyget och åka hem. Var väl hemma vid tre igår eftermiddag. Är fortfarande helt galet trött så det blir tidigt ikväll.
Var helt lost i skolan idag efter två missade dagar så måste verkligen försöka ta tag i det här imorrn!
Nu ere gonatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback