Helvetes-lördag

I lördags vaknade jag upp och allt var bra. Dagen slutade också bra! Men där emellan var jag ganska förbannad på mig själv ett tag....

I fredags var vi på inflyttningsfest hos Stus chef. En annan holländsk chef skulle köpa t-banebiljett men jag sa till honom att eftersom jag ändå behövde köpa ett nytt tågkort eftersom mitt studentkort gick ut dagen efter så kunde jag köpa det då istället. Så vi sa åt honom att han kunde ta mitt gamla kort när han åkte hem och sen kasta det eftersom det gick ut.

Däremot fick han låna mitt nya på vägen dit medan jag åkte på mitt studentkort. Tänkte att eftersom vi åkte buss var det bättre om jag hade studentkortet. Jag kunde ju byta med honom när vi gått på bussen... Vilket jag såklart glömde!
Tänkte inte mer på det förrän i lördags när vi skulle åka på grillkväll och jag bara hade mitt studentkort som nu gått ut!
Stu sa att chefen antagligen kastat kortet eftersom det var vad vi sa åt honom.
Alltså 700 spänn som jag bara slängt i soporna typ!! Fy fan vad arg jag var!!!

Sen öppnade jag posten från fredagen och såg att jag fått betalningspåminnelse från Svenska Bostäder. Jag har autogiro på min hyra så jag har aldrig varit orolig över att den inte har betalats. Men när jag gick in och kollade kontot såg jag att det funnits några hundra för lite på mitt konto när pengarna skulle ha dragits. Jag hade glömt att sätta över från mitt andra konto.
160 kr till minus och vips hade jag förlorat 850 kr på en dag, + fått en betalningspåminnelse som ju aldrig är bra!!!!

Nu var jag ännu argare... Orka!!!

Stu påminde mig senare om att vi inte fick glömma att hämta madrassen som Phia lånat av oss förut eftersom Darren kommer på torsdag... SHIT! Hon skulle ju till Turkiet i lördags kväll!! Ringde henne direkt men hon var på Arlanda och vi kunde alltså inte få madrassen. Toppen, ännu en grej jag lyckats med!!!!!

Men....

- Stu fick tillbaka kortet av chefen i måndags, han hade inte kastat det!!!
- Efter mycket om och men har vi nu både madrass och kork (som vi först inte kunde hitta) här hemma efter att Phias syrra lånat ut extranycklar till oss!

Så lite bättre kändes det sen...
...även om jag fortfarande var irriterad på hyran och på den dumma gubben som tvingade mig betala en extra gång på remsan i måndags trots att det bara gått tio minuter för mycket och jag förklarade situationen för honom!!
Han får måndagens ris helt klart!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback