Partyproblem i Båstad

Det var en gång ett gäng partysugna tjejer som ville gå ut på Pepes Bodega.
Problemet var bara att det fanns en sur, grinig, tråkig och stenhård vakt där som vägrade släppa in personer under 22.
Tjejerna bönade och bad men den griniga gubben brydde sig inte för fem öre trots att han förstörde tjejernas partykväll totalt.

Nästa dag sken ändå solen så det var ingen idé att sura vidare. De flesta orkade inte försöka besegra den onda vakten ikväll igen men Lisa och Anna ville inte ge upp hoppet om en grym partykväll i Båstad. De var villiga att göra vad som krävdes. 
Därför gick de och åt middag där så att de skulle kunna stanna kvar på nattklubben sen. De kände att det borde fungera och dessutom hittade de en gammal lagkamrat som var där med sina 30-åriga kompisar och åt och som var snälla nog att låta Lisa och Anna sitta med dom eftersom det fanns två platser lediga. 
Allt var underbart men klockan halv tio kom en servitris fram till tjejernas bord:
- Hade ni tänkt stanna på nattklubben?
- Ja, det hade vi.
- Är ni 22 allihopa?
- Ja, det är vi.
- Okej, men det vill jag se leg på också.
Suck och stön.
Lisa och Anna deppade lite och resten fick stämplar. Sen kom de på den briljanta idén att trycka handleden mot varsin av deras stämplar. De fick varsin väldigt suddig stämpel. Tjejerna levde ändå på hoppet om att det faktiskt fortfarande fanns en chans att de skulle komma in på stämpeln så de gick "hemåt" för att förfesta.
Lisa och Anna spelade Hej Knekt med lagets äldre partygäng. De blev fullare och fullare och stämpeln såg suddigare och suddigare ut. Efter ett bra tag syndes den knappt alls och båda var nästan säkra på att det skulle vara kört.

Till slut gick de iallafall lite halvnervösa fram till vakten. De visade upp sina stämplar.
- Välkommen in, sade vakten direkt.
De onyktra flickorna blev helt sjukt glada och kunde knappt tro att det var sant. De hade besegrat den onda vakten och kommit in utan att ens behöva betala inträde. Paaaaarty!
De halvsprang in på toaletten och skrek och kramades lite. Eller mycket.
Sen mötte de resten av lagkompisarna och partade heeela natten lång med en massa innebandymänniskor, kända och okända. De hade en riktig toppenkväll!!
Snipp snapp snut, så var sagan slut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback